Ο Πατούλης σκοπεύει να κάνει την Αθήνα πρωτεύουσα ξανά, αν γίνει δήμαρχος

Και ο Περικλής μαζί με το χρυσό αιώνα του, νιώθουν ήδη την καυτή του ανάσα στο σβέρκο τους…

Ο Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος όλων των δημάρχων Ελλάδας, που έγινε πιο γνωστός στο ευρύτερο κοινό για την αγάπη στο χρυσό και τις αποχρώσεις του, φαίνεται πως βάζει πρύμνη για τη δημαρχία Αθηνών το 2019.

0f87151c-61de-4e78-ae92-10b478088971

Ο κύριος Πατούλης φαίνεται πως αντλεί έμπνευση για τον προεκλογικό του αγώνα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ωκεανού, όπου ακούγεται πολύ ευχάριστα στα αυτιά των οπαδών, η φράση «make something, something else again». Κάτι δηλαδή σαν το «make America great again», που οδήγησε τον προσωπικό φίλο του δημάρχου της καρδιάς μας, Ντόναλντ Τραμπ, στο θώκο του πλανητάρχη.

collagepat

Έτσι και ο Γιώργος Πατούλης ονειρεύεται να κάνει την «Αθήνα πρωτεύουσα ξανά» και να διεκδικήσει με αυτό τον τρόπο τον τίτλο από τα Δρυμίκλανα Λετσόβου, που για χρόνια θεωρούνται πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ο Ψωμιάδης της δεκαετίας μας, φαίνεται πως ανακάλυψε επίσης και τα facebook pages, και έτσι η προεκλογική εκστρατεία της παράταξής του θα αποκτήσει ένα κάποιο κύρος αφού δε θα χρειαστεί να κάνει 5-6 διαφορετικά προσωπικά προφίλ, όπως κάνει για τον ίδιο (και τα οποία ανανεώνει συνεχώς).

97e8dbf0-ed4e-4650-8481-381d2d6f4099

Αν μη τι άλλο, μόνο καλή επιτυχία μπορούμε να ευχηθούμε στον υποψήφιο δήμαρχο που φαίνεται έτοιμος να υψώσει τον πήχη από το σημείο όπου τον άφησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αβραμόπουλου και τα ντυμένα με πουλόβερ δεντράκια του Καμίνη.

 

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s