4 συμβουλές για την φιλοξενία VIP (πολύ σημαντικά πρόσωπα) από το LAX.

Γράφει ο Σύλλογος Φίλων Θάτσερ

Αγαπητή πλέμπα, ξέρουμε ότι είναι πολύ απίθανο το ενδεχόμενο να βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσετε κάποιο πραγματικά σημαντικό μέλος της κοινωνίας, τους λεγόμενους VIP. Ωστόσο για να αποφύγουμε την δυσφορία που μπορεί να προκαλέσετε με την γενική χωριατοσύνη και ασημαντότητά σας σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το πως να συμπεριφερθείτε στην περίπτωση που έχετε αυτή την τιμή. Αντλούμε την έμπνευση γι αυτές τις συμβουλές, από τον τρόπο που φιλοξενούν τα Πολύ Σημαντικά Πρόσωπα στο αεροδρόμιο LAX που και στην Αμερική είναι (ο θεός να μας κόβει νησιά και να τους δίνει βάσεις) και βλάχοι δεν είναι.

Πρώτα πρώτα, πρέπει να σας εξηγήσουμε μερικά γενικά πράγματα για τους VIP. Είναι δύσκολο να είσαι παραγωγικό μέλος της κοινωνίας. Κουράζεσαι πολύ όταν είσαι CEO μιας μεγάλης πολυεθνικής, ή κάποιος σταρ του Χόλιγουντ, ή ίσως και κάποιος ταπεινός έμπορος όπλων που δραστηριοποιείται στις μακρινές γωνιές του πλανήτη. Γιαυτό έχετε το χρέος σαν πλέμπα να κάνετε ότι είναι δυνατό ώστε να μην ταλαιπωρούνται αυτοί οι άνθρωποι όταν ο Θεός τους τιμωρήσει με την συναναστροφή μαζί σας. Κάπως έτσι σκέφτηκε και το LAX και εκμίσθωσε ένα μεγάλο κομμάτι του σε έναν τύπο ώστε να φτιάξει 13 σουίτες για τους σημαντικούς ανθρώπους που ενδεχομένως να επιλέξουν να ταξιδέψουν από εκεί.

Γιατί πως να το κάνουμε, δεν είστε όλοι πολύ σημαντικοί, ό,τι και αν σας έλεγαν στο σχολείο και στις οικογένειές σας. Στον θαυμαστό κόσμο του καπιταλισμού η σημαντικότητά σου εξαρτάται από την τάξη σου. Ανήκεις στην πλέμπα; Χρειάζεται να δουλέψεις για να ζήσεις; Λυπούμαστε θα πρέπει να ταξιδέψεις σαν ζώο και αν φέρεις και πολλές αντιρρήσεις για την μεταχείριση σου μπορεί να καταλήξεις κάπως έτσι:

Αλλά εντάξει αρκετά ασχοληθήκαμε με εσάς, ας δούμε τι υπηρεσίες μπορούν να απολαύσουν τα πραγματικά σημαντικά πρόσωπα και τι διδάγματα μπορούμε να αντλήσουμε από αυτές.

1) Μία παροχή είναι ότι αντί των 2.200 βημάτων που από ότι μας λέει το ίδιο το αεροδρόμιο χρειάζεται για να φτάσει ένας πληβείος από τον δρόμο στο αεροπλάνο, οι σημαντικοί θα κάνουν μόνο 60 βήματα. Τις αποσκευές του θα τις φορτώσει στο αεροπλάνο ένας χαμάλης και όταν έρθει η ώρα της επιβίβασης θα τον πάνε με υπερπολυτελές αυτοκίνητο μέχρι το αεροπλάνο.

Οπότε αγαπητέ πληβείε, αν ποτέ χρειαστεί να φιλοξενήσεις κάποιον VIP φρόντισε να χρειαστεί να περπατήσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Αν ποτέ σου φανεί κουρασμένος, ας πούμε ενώ πηγαίνει προς νερού του, οφείλεις να προσφερθείς να τον πάρεις στην πλάτη σου.

2) Μια άλλη είναι ότι σαν σημαντικός αποφεύγεις την συναναστροφή με την πλέμπα στις ουρές, τους παπαράτσι και τους διάφορους κινδύνους και ταλαιπωρίες που αυτοί σου επιφυλάσσουν.

Οπότε απ’ότι καταλαβαίνεις ο VIP μουσαφίρης σου δεν πολυγουστάρει να βλέπει και την φάτσα σου οπότε όσο τον έχεις στον χώρο σου φρόντισε να κάνεις την παρουσία σου όσο πιο διακριτική γίνεται.

3) Επόμενη παροχή είναι το υπηρετικό προσωπικό της σουίτας στην οποία μπορείς να περιμένεις σαν σημαντικό πρόσωπο, μέχρι την αναχώρηση της πτήσης σου, αυτοί θα σε ταΐσουν, θα σου δώσουν αλλαξιές ρούχα, και με το κατιτίς παραπάνω θα σου κάνουν μέχρι και μασάζ. Οι φήμες ότι θα σου σκουπίσουν και τον κώλο αν χεστείς ελέγχονται ως ανεπιβεβαίωτες.

Όλα αυτά οφείλει να τα κάνει και ένας καλός οικοδεσπότης κάποιου VIP. Kαλό θα ήταν να τον ενημερώσετε για το κόστος του μασάζ και σε περίπτωση που έχετε σύζυγο που εμπίπτει στις σεξουαλικές προτιμήσεις του VIP το κόστος για να του κρατήσει “συντροφιά”.

4) Σημαντικότερη όμως παροχή από όλες τις παραπάνω, είναι ότι στη είσοδο κάθε μίας από τις 13 σουίτες που περιμένουν τα σημαντικά πρόσωπα, περιμένει ένα τάμπλετ με ένα τυπωμένο σημείωμα που γράφει: “Εδώ είναι μια εικόνα σε αυτά που χάνετε στο κύριο τερματικό αυτή τη στιγμή.”

Το τάμπλετ δείχνει την πλέμπα που συνωστίζεται σε ουρές, που ταλαιπωρείται και γενικά που περνάει δύσκολα στην προσπάθειά της να εξυπηρετηθεί από το αεροδρόμιο. Γιατί έτσι είναι αγαπητή πλέμπα, τι να την κάνεις την χλιδή αν δεν μπορείς να διασκεδάσεις με την μιζέρια των μη σημαντικών, αλλά που να καταλάβετε εσείς.

Καλό θα ήταν λοιπόν σε περίπτωση που έχει ελεύθερο χρόνο ο VIP φιλοξενούμενός σας, να του δείξετε πόσο μίζερο είναι το να είσαι φτωχός. Προτείνουμε να κρατάτε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ, ή κάποια ενημέρωση για τα χρέη σας στη τράπεζα προκειμένου να τα ανοίξετε μπροστά του και να διασκεδάσει με την έκφρασή σας.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρετε μια απολαυστική εμπειρία στον μουσαφίρη σας θα ξαναπροτιμήσει την φιλοξενία σας στο μέλλον.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s