Υπερπατριώτης βουλευτής, θεωρεί τους Έλληνες τεμπέληδες και τους συνταξιούχους επαίτες

Το γαρ πολύ του πατριωτισμού γεννά Καμμένους…

Ο λόγος για το Δημήτρη Καμμένο, το βραχυβιότερο υπουργό του δυτικού κόσμου, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τον υπουργικό του θώκο για μια μέρα, πριν αρχίσει να συγκρίνει την Ε.Ε. με το Άουσβιτς και βρεθεί στη δυσμένεια ακόμα και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

dimeakenma11

Ο λαοφιλής βουλευτής, με μια χούφτα πατριωτισμού, μια πρέζα Πάγκαλου και μια κοφτή κουταλιά Τζήμερου, κατάφερε να παρουσιάσει μια αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, σύμφωνα τουλάχιστον με το μυαλό ενός ακροδεξιού υπερπατριώτη που πάνω απ’ όλα βάζει τους συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό του Αλαφούζου μας ανέλυσε:

…από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ…

Από τα παραπάνω εξάγουμε πως ο Καμμένος αντιμετωπίζει τρία είδη πλάνης. Πως η σύνταξη του συνταξιούχου είναι κάποιου είδους ελεημοσύνης που δίνεται χαριστικά στα παππούδια ώστε η κάθε κυβέρνηση να την κόβει και να τη μοιράζει κατά πως τη βολεύει, και όχι χρήματα που τα ίδια τα παππούδια έχουν πληρώσει με την εργασία τους.

Πως όνειρο κάθε εγγονού είναι να παίρνει ένα 100αρικο από τον παππού του για να παίζει τάβλι, χωρίς καμία προοπτική για τη ζωή του, χωρίς ευκαιρία για να δουλέψει και κατουρώντας ταυτόχρονα στο τάφο όλων των ονείρων που μπορεί να είχε. Και είναι λογικό, γιατί ως γνωστόν οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και όνειρό τους είναι να παίζουν τάβλι.

kammenos-1

Εντάξει μερικοί νεανίες το μόνο που κάναν ήταν να παίζουν τάβλι, αλλά τώρα αμφιβάλει κανείς πως έγιναν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας;

Πως το κράτος αυτό, δηλαδή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι σοβαρό. Ασχολίαστο.

Στο μόνο στο οποίο συμφωνούμε, είναι πως αν μειωθεί το ποσό που χρειάζεται να εισφέρει ο εργοδότης στην ασφάλιση του εργαζομένου του, θα ανοίξουν περισσότερες δουλειές. Και είναι αλήθεια, γιατί αν δεν είχαμε απολύτως καμία υλική απαίτηση από τους εργοδότες μας, τότε όλοι θα ‘χαμε δουλειά και όλοι θα ήμασταν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας. Έτσι το κάναν στον αμερικανικό νότο και κανένας μαύρος δεν ήταν άνεργος.

Ο Δημήτρης Καμμένος όμως, είναι γνήσιος πατριώτης. Και σαν τέτοιος, όταν κατάλαβε ότι παίζει να χάσει και τη βουλευτική έδρα μετά την υπουργική, χάρη στην παιδική ειλικρίνεια που τον διακρίνει, τα πήρε όλα πίσω και ζήτησε συγνώμη. Εντάξει ζήτησε συγνώμη αν κάποιοι παρεξήγησαν αυτό που είπε, δηλαδή ζήτησε συγνώμη που είμαστε τόσο ζώα ώστε να μην καταλαβαίνουμε αυτό που ήθελε να πει.

Σημασία έχει όμως να κρατήσουμε το ότι ο Δημήτρης Καμμένος είναι πατριώτης. Το λέμε και το ξαναλέμε γιατί ΕΙΝΑΙ πατριώτης. Εμπνέεται από την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας, τα βουνά, τα λαγκάδια της, τα βράχια, τα βρύα και τις λειχήνες της. Είναι έλληνας μέχρι μέσα και αγαπάει και πονάει όλους τους Έλληνες, που έχουν κάποια εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Οι υπόλοιποι τεμπέληδες τουρκόσποροι να πάτε να πνιγείτε που θέλετε και δικαιώματα. Πλέμπα.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s