Από το καράβι της Χρησύς Αβγοίς, πήδηξε σήμερα ο βουλευτής Κουκούτσης

Ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισαν τα γραφεία τους στη Λέσβο, λόγω χαμηλής προσέλευσης…

Μόνο τα ΜΜΕ και οι επιχειρηματίες φαίνεται πως έμειναν να στηρίζουν πλέον το αυτοπροσδιοριζόμενο ως πολιτικό κόμμα, που λέγεται χρησύ αβγοί. Λίγες μέρες νωρίτερα μαθαίναμε πως κλείναν τα γραφεία τους στη Λέσβο, λόγω χαμηλής προσέλευσης, την οποία δε μπορούσαν να αυξήσουν ούτε οι συχνές επισκέψεις στελεχών της, όπως ο Κασιδιάρης και ο Λαγός.

17022326_1349905371697511_3074644234812325308_n

Ένα νέο πλήγμα έρχεται να δώσει ο βουλευτής του νομού της Πηγάδας, Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα, κρατώντας ταυτόχρονα τη βουλευτική του έδρα. Η ανεξαρτητοποίηση του, δεν έρχεται σαν αποτέλεσμα κάποιας ξαφνικής επιφοίτησης, αλλά όπως λέει ο ίδιος σε μια αρκετά ορθογραφημένη επιστολή:

στο κίνημα παρείσφρυσαν και κάποιοι όψιμοι εθνικιστές,γυρολόγοι της πολιτικής,παλαιάς κοπής κομματάρχες απομεινάρια του πάλαι ποτέ <<κατεστημένου>> οι οποίοι συμμαχώντας με κάποιους ετερόκλητους αγράμματους ξερόλες δημιουργούν εμπόδια στο δυνάμωμα του κινήματος. Τούτες τις στιγμές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα άτι που μπορεί να περάσει πάνω από όλα τα εμπόδια….κι όμως κάποιοι έντεχνα του φορτώνουν βάρη και του κρατάν τα γκέμια. Το κάνουν αυτό γιατί αν φτάσει η Χ.Α εκεί ψηλά,εκεί που της πρέπει, αυτοί θα φανούν λίγοι….

αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε, στα πόσα πογκρόμ και δολοφονικές επιθέσεις, θα ήταν αρκετά «ok» για τον ίδιο, ώστε να μείνει στη χ.α.

Η αντισυστημικότητα του Κουκούτση βέβαια, μετριάζεται λίγο στην κατακλείδα της επιστολής του, όπου εξηγώντας το γιατί δεν παραδίδει τη βουλευτική έδρα, μας αναλύει τα οφέλη της βουλευτικής ασυλίας…

Υ.Γ Για αυτούς που θα μου προσάψουν ότι δεν παραδίδω την βουλευτική έδρα ένα έχω να πω…..συνελλήφθην ως βουλευτής και θα δικαστώ ως βουλευτής…

Πάντα τέτοια

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s