Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας για ρουφιάνους, ανοίγουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Προλάβετε πριν εξαντληθούν!

Με την ανεργία στα ύψη, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους, το τοπίο στην αγορά εργασίας αλλάζει δραματικά μέρα με τη μέρα. Νέα επαγγέλματα εμφανίζονται κάθε μέρα και η προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής, είναι απαραίτητη αν θες να μείνεις στο παιχνίδι.

Έτσι, μετά τα κομματικά τρολ, τους κομματικούς δημοσιογράφους, αλλά και τα φασιστικά σάιτ, ένα νέο επάγγελμα φαίνεται να ανοίγει, αυτή τη φορά χάρη στην ελληνική αστυνομία και την ελληνική κυβέρνηση. Αυτό του ρουφιάνου. Εντάξει ίσως δεν είναι και τόσο νέο επάγγελμα…

Όπως διαβάζουμε λοιπόν:

Εσωτερικούς πληροφοριοδότες, ανάπτυξη δικτύου πληροφοριών, μυστικούς αστυνομικούς και αναδιάταξη των εμφανών αστυνομικών δυνάμεων περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων που προβαίνουν σε καταδρομικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, γραφείων κομμάτων, μέσων μαζικής μεταφοράς και καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται να προστεθεί στην είδηση πως βρήκαμε και διαθέτουμε 7 εκατομμύρια ευρώ για καινούριες κλούβες των ΜΑΤ, μιας μονάδας δηλαδή που η τωρινή κυβέρνηση είχε υποσχεθεί να καταργήσει.

Χωρίς να έχει διευκρινιστεί, αν οι μελλοντικοί ρουφιάνοι θα απασχολούνται σαν freelancers με μπλοκάκι, ή αν θα απολαμβάνουν πλήρους ασφάλισης, μπορούμε όλοι να υποθέσουμε, πως οι δουλειές πάνε καλά για τις δυνάμεις καταστολής.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s