Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται το ξύλο μεταξύ μελών της ΔΑΠ

Είναι η αριστεία αφού.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η φοιτητική παράταξη της καρδιάς μας και η δικαιολογία κάθε πικραμένου όταν λέει πως τα κόμματα πρέπει να φύγουν από τα πανεπιστήμια, ξαναχτύπησε.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει αναμφισβήτητα, μια πολυετή προσφορά στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, είτε μέσω των φιλοσοφικών συνεστιάσεων που κατά καιρούς διοργανώνει,

%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b1%cf%80-%ce%bd%ce%b4%cf%86%ce%ba-%ce%bc%ce%ac%ce%b9%ce%bf%cf%82-2011

είτε με τα χρήσιμα μέλη που έχει προσφέρει στην κοινωνία όταν αυτά αποφοιτούν,

1

είτε ακόμα ακόμα και με τον πολιτικό πολιτισμό που μεταφέρει στις σχολές και που συνήθως έχει άρωμα Ευρώπης, πολιτισμού και γαλλικής επανάστασης.

Όμως το 2016 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Τόσο γι’ αυτή την ίδια όσο και για τη μητρική εταιρεία της, την ΟΝΝΕΔ. Μετά το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας και την παρολίγο διάλυση που υπέστη. Όμως έχοντας ένα ατελείωτο ανθρώπινο δυναμικό πίσω της, που την πλαισιώνει κυρίως για τις πολιτικές της θέσεις (λολ), ξεπέρασε τα προβλήματά της και φάνηκε πως οδεύει προς την κάθαρση.

Τα πράγματα όμως ακόμα φαίνεται πως είναι δύσκολα. Έτσι, σύμφωνα και με την καταγγελία της ίδιας της παράταξης, επικρατούν «πρακτικές νύχτας» στα εσώτερα της φοιτητικής παράταξης με τα δύο στρατόπεδα που αυτή τη στιγμή αντιμάχονται για την εξουσία, δηλαδή αυτό του Παπαμιμίκου (ναι, σοβαρά) και αυτό του Μητσοτάκη (ναι, και αυτό σοβαρά), παλεύουν για τις περιοχές που ελέγχουν.

Όπως είναι λογικό, μία τέτοια ποντικομαχία σύγκρουση, ορισμένες φορές θα καταλήξει σε καταστάσεις έντασης, που μπορεί να κάνουν ακόμα και τους πιο μετριοπαθείς ΔΑΠίτες, να εγκαταλείψουν τα επιχειρήματα και να καταφύγουν στη βία. Πόσο μάλλον, όταν αντικείμενο της διαμάχης τους, είναι ένα τραπεζάκι στη νομική σχολή του ΑΠΘ. Και τότε βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις:

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα εκτονώθηκαν, αλλά ο αγώνας για τον πολιτισμό και την αριστεία, τώρα ξεκινάει!

Όπως διαβάζουμε και στην ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

Οι εν λόγω «κύριοι» και η παρέα τους προσπάθησαν με χρήση ΒΙΑΣ σωματικής και λεκτικής να καπηλευτούν αρχικά τον χώρο (τραπεζάκι) που μας έχει παραχωρηθεί δικαιωματικά από την κοσμητεία και κυρίως να ιδιοποιηθούν ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ της μιας και μοναδικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ολόκληρης της Θεσσαλονίκης!

ενώ έκπληξη μας προκαλεί και το:

Δεν θα επιτρέψουμε πρακτικές νύχτας στο Πανεπιστήμιο Μας. Δεν θα επιτρέψουμε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να ακολουθεί εντολές 40αρηδων άεργων παραγόντων και κλειστών συστημάτων. Εμείς οι ΔΑΠΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τις αξίες, τα ιδανικά, τις ιδέες και το όνομα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε, ποια είναι η θεμιτή ηλικία ενός άεργου παράγοντα για να τον ακολουθήσει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ.

Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε σύντομα η φοιτητική παράταξη της καρδιάς μας, να βγει από το τέλμα της και να ξαναγίνει η μοναδική κομματική παράταξη φοιτητών που θέλει τα κόμματα εκτός των πανεπιστημίων.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s