10 πρωτοσέλιδα για τα οποία ΔΕΝ διώχθηκε ο Στέφανος Χίος

Ο Στέφανος Χίος, βρέθηκε με χειροπέδες και μέχρι να βγει και πάλι ελεύθερος, προσπαθούμε να προλάβουμε να συγκεντρώσουμε μερικές ειδήσεις, ώστε να γράψουμε ένα άρθρο. Μάθαμε λοιπόν σήμερα πως:

1. Ο Στέφανος Χίος, θεωρείται “δημοσιογράφος”. Ο εκδότης της εφημερίδας “Μακελειό” και ένθερμος οπαδός των hoax, έχοντας κάνει καριέρα μεταδίδοντας ειδήσεις που απέχουν από την πραγματικότητα, περίπου όσο ο ΣΥΡΙΖΑ από την αριστερά, λογιέται σαν “δημοσιογράφος”, η φυλλάδα του σαν “εφημερίδα” και οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων που μας μεταφέρουν τα νέα της σύλληψής του, μάλλον σαν “συνάδελφοι”.

2. Ο Στέφανος Χίος, βλέπει “κυβερνητικό δάκτυλο” πίσω από τη μήνυση του υπουργού Σπίρτζη, που οδήγησε στη σύλληψή του. Ένα Πούλτιζερ για το “δημοσιογράφο”!

19

3. Ο Στέφανος Χίος, διώχθηκε γιατί έθιξε την τιμή του υπουργού. Δε διαφωνούμε, το έκανε και μάλιστα με έναν τρόπο πολύ συνηθισμένο για την “εφημερίδα” Μακελειό.

4

4. Ο Στέφανος Χίος, δε διώχθηκε για σωρεία πρωτοσέλιδων, που είτε καλούσαν σε εμφύλια σύρραξη, είτε σε ανατροπή του πολιτεύματος, είτε σε ρατσιστικές επιθέσεις. Εγκλήματα, τα οποία διώκονται αυτεπάγγελτα, αλλά μάλλον δε χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ή τουλάχιστον πιο άμεσης από την τιμή και την υπόληψη ενός υπουργού.

20

Στην περίπτωση που μέχρι να διαβάσετε αυτές τις γραμμές, ο γνωστός δημοσιολόγος με το 12ο σε επισκεψιμότητα site της Ελλάδας, δεν έχει βγει ακόμα από τα μπουντρούμια όπου τον χώσανε, μπορείτε παρακάτω να απολαύσετε μερικά παλιότερα πρωτοσέλιδα, για να πάρετε μια γεύση από το τι δε θα σας λείψει μέχρι αύριο:

Advertisements

One thought on “10 πρωτοσέλιδα για τα οποία ΔΕΝ διώχθηκε ο Στέφανος Χίος

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s