Αγγελοκρουσμένος απατεώνας παθαίνει εγκεφαλικό on camera.

Ο Αρτέμης Σώρρας ξαναχτύπησε και το μέσο IQ της ανθρωπότητας κατέγραψε αισθητή πτώση.

Έχουμε αναφερθεί σε αυτόν στο παρελθόν και ελπίζαμε να μην χρειαστεί να το ξανακάνουμε, αλλά η επικαιρότητα είναι αμείλικτη.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Rizopoulos Post εξέμεσε μαργαριτάρια του τύπου:

…είναι πολύ ΥΒΡΙΣ για τους ολύμπιους αγώνες, να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν παραλυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο γιατί σήμερα τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανΉΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παραολυμπιακοί.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δώσανε 2800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1700 σε κανονικούς ανθρώπους, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτό είναι προσβολή για τον άνθρωπο και τους ολύμπιους αγώνες. Θα πρέπει να σεβαστούν όλα τα καθάρματα αυτά, τι έκαναν; Γιαυτό και οι ολύμπιοι αγώνες εγινόσαντε κάθε εφτά χρόνια και το σύμβολό των οι εφτά κύκλοι…

Είναι μόλις εκατό λέξεις αυτό το παραλήρημα και δεν ξέρω από που να αρχίσω να σχολιάζω.

Ας ξεκινήσουμε με μερικές γενικές παρατηρήσεις.

Για αρχή να σημειωθεί, ότι μόνο μία φορά από τις πέντε φορές που το προσπαθεί, καταφέρνει να προφέρει σωστά το όνομα κάποιας αθλητικής διοργάνωσης, αλλά ακόμα και αυτή την φορά κάνει λάθος την κλίση. Οι αγώνες λέγονταν ολυμπιακοί γιατί γίνονταν στην Ολυμπία και όχι ολύμπιοι όπως θα λέγονταν αν γίνονταν στον Όλυμπο. Φαντάζομαι όμως ότι η ελληνική γλώσσα, εφόσον είναι δύσκολη για τους κανονικούς ανθρώπους, θα είναι σχεδόν ακατάληπτη για τους φασίστες ψεκασμένους και εθνοπερίεργους.

Στο πρώτο κομμάτι αυτής της στοματικής πορδής που μας μεταφέρει το Rizopoulos Post αφού πρώτα μας κάνει σαφές, ότι πέρα από φασίστας ο Σώρρας, έχει κάψει και κάποια φλάτζα, μας μιλάει για κάποια υβρίδια και ζώα τα οποία όλα μαζί φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Είτε πάσχει από κάποια μορφή αφασίας ο μουσάτος κεφτές, ή απλά δεν ξέρει τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιεί. Στην δεύτερη περίπτωση ας μάθει ότι οι άνθρωποι ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο, άρα είμαστε όλοι ζώα και ότι τυγχάνει να είμαστε και όλοι υβρίδια με παραπάνω από έναν τρόπους. (Η εξήγηση θα απαιτούσε περισσότερη βιολογία και γενετική απ’ότι είμαι διατεθειμένος να συμπεριλάβω σε αυτό το άρθρο, όσοι ενδιαφέρεστε ξεκινήστε από αυτό)

Για το δεύτερο κομμάτι να σημειωθεί ότι στους ολυμπιακούς του Ρίο δόθηκαν 974 μετάλλια και στους παραολυμπιακούς θα δώσουν συνολικά 2347, το μόνο που συνεπάγονται αυτά το νούμερα είναι ότι ο Σώρρας πέρα από φασίστας είναι και ψεύτης, ή πάσχει από αφασία και δεν ξέρει τι λέει.

Το τρίτο κομμάτι είναι απλά ασυνάρτητο, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που αν ήμουν στη θέση του τύπου με την κάμερα θα φώναζα ασθενοφόρο φοβούμενος μην μου μείνει στα χέρια. Για να αποκατασταθεί η αλήθεια θα πω απλά ότι οι ολυμπιακοί ακόμα και στην αρχαιότητα γίνονταν κάθε τέσσερα χρόνια και το σύμβολο με τους πέντε κρίκους εμφανίστηκε πρώτη φορά μάλλον το 1914 μ.Χ. αλλά σίγουρα όχι στην αρχαιότητα.

index

Έξι κρίκους έχει το σύμβολο της ολυμπιακής αεροπορίας.

1a3a139b75d353dec8535d8c81ffef0b

Οι εφτά κύκλοι του Σώρρα με παραπέμπουν μόνο σε αυτό:

kykloys

Να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ ο Σώρρας φέρεται να έχει μια ΜΚΟ η οποία παίρνει και μηνιαία συνδρομή 5 ευρώ από τα μέλη της, ενώ τους λέει ότι διαθέτει ομόλογα αξίας 600 δις. Αν αυτός είναι σε αυτή την κατάσταση, αναρωτιέμαι σε τι πνευματική ένδεια πρέπει να βρίσκονται αυτοί που του σκάνε πεντάευρα και αν θα έπρεπε διά νόμου να μην τους επιτρέπεται να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s