Κακόμοιρε φασίστα

Περισσότερο σε οικτίρω παρά σε σιχαίνομαι, πάντως να είσαι βέβαιος ότι δεν σε μισώ. Το μίσος μου το έχω όλο φυλαγμένο για τα αφεντικά σου.

Πρόσεξε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα.

Είσαι εγκληματικό στοιχείο. Είτε διαπράττεις το έγκλημα, είτε σιγοντάρεις και οπλίζεις με την ψήφο σου αυτούς που το διαπράττουν.

Είσαι βάρος στην κοινωνία. Είσαι ότι αντιδραστικότερο και πιο σάπιο έχει να προσφέρει η ανθρωπότητα και πολύ λίγοι έχουν την πίστη ότι διατηρείς την ικανότητα να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση.

Είσαι στόκος. Αδυνατείς να γράψεις μια λέξη χωρίς να κάνεις ένα ή περισσότερα ορθογραφικά, χρησιμοποιείς την γλώσσα λάθος, πιστεύεις ότι παραμύθι σου σερβίρει ο αρχιούγκανος που χέζει στο κεφάλι σου και παραχαράζεις την ιστορία κατά πως σε βολεύει.

Είσαι θρασύς. Τολμάς να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από άλλους ανθρώπους, για μια ιδιότητα που όχι μόνο δεν μπορεί να σου προσδώσει αξία αλλά ούτε καν την έχεις (το “ελληνικό αίμα” παίζει να είναι από τα πιο μπασταρδεμένα του πλανήτη). Αποκαλείς τον εαυτό σου πατριώτη όταν θαυμάζεις και πιθηκίζεις αυτούς που εισέβαλλαν στην πατρίδα σου και τους προδότες που πήγαν με το μέρος τους.

Είσαι δειλός. Τραμπουκίζεις και ασκείς βία ενάντια σε αδύναμους. Πάντα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και μόνο αν σου φαίνεται ότι σε παίρνει.

Είσαι τσιράκι. Υπηρετείς τα συμφέροντα των καπιταλιστών για ένα ξεροκόμματο, ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα ξεφύγεις από την άθλια ζωή σου, ενώ ταυτόχρονα επιτίθεσαι στα συμφέροντα του εργάτη όπως μπορείς.

Έχεις αίμα στα χέρια σου. Ευθύνεσαι για δολοφονίες αλλοδαπών και ντόπιων. Ακόμα χειρότερα χαίρεις κάλυψης από την αστυνομία, την αστική δικαιοσύνη και το κράτος.

Προσπάθησε να με καταλάβεις όταν σου λέω, ότι είμαι μάλλον από τους ελάχιστους ανθρώπους, που ενώ ξέρουν καλά το ποιόν σου, δεν τρέφουν μίσος για σένα. Οι περισσότεροι απεναντίας, τρέφουν άσβεστο μίσος και ελπίζουν να τους δοθεί η ευκαιρία να σε δουν να τιμωρείσαι για τα εγκλήματά σου, στο ακέραιο. Μην σου πω, πως ελπίζουν να σε δουν να επωμίζεσαι και να τιμωρείσαι, για τα εγκλήματα των ιδεολογικών σου προγόνων.

Μην εκπλήσσεσαι λοιπόν, όταν θα σε κυνηγάνε στο δρόμο για να εγκληματήσουν (όπως κάνεις κι εσύ), αποζητώντας την Δικαιοσύνη που δεν τους προσφέρει το αστικό κράτος που σε υποθάλπει.

Για την ώρα αρκεί να θυσιαστούν μερικές μπλούζες, μπουφάν ίσως και βρακιά, ενδεχομένως και μερικές καρπαζιές. Αυτά όμως δεν θα αρκούν για να κατευναστεί η οργή του λαού για πάντα.

Σου προτείνω να βγάλεις τα μπουφάν, τα μπλουζάκια και τις κιλότες της Χροισύς Αβγίς και να μην πολυδείχνεις την μουτσούνα σου έξω από το χοιροστάσιό σου. Μαντρώσου πριν ξεσπάσει η πραγματική οργή του λαού, που δεν υπολογίζει έννομες τάξεις και άλλα τέτοια ωραία κοινωνικά αγαθά, που αρέσκεσαι να απαξιείς.

Advertisements

One thought on “Κακόμοιρε φασίστα

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s