Ελληνόψυχος βλέπει ταινία και νομίζει πως ο Jason Bourne θέλει να μας ξεκάνει όλους

Οι πολλές ταινίες κάνουν κακό και απόδειξη φαίνεται πως είναι ο ελληνόψυχος χρυσαυγίτης μετανάστης Ιωάννης Κουντούρης, που πήγε στον κινηματογράφο για να δει την τελευταία ταινία του Ματ Ντέιμον και έφυγε μάλλον τρέχοντας όταν είδε δεκάδες αμερικανούς κομπάρσους που υποδύονταν τους Έλληνες να σκοτώνονται σωρηδόν από άλλους κομπάρσους που υποδύονταν τη CIA.

Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν, αφού θεώρησε πως παρακολουθεί κάποιο σεμινάριο της CIA για το πώς σκοπεύει να σκοτώσει τους ελληνόψυχους χρυσαυγίτες, κατέγραψε σε κρυφή κάμερα 30 λεπτά της ταινίας, έφυγε και έγραψε ένα άρθρο σε κάποια από τις δεκάδες ιστοσελίδες του.

Παρακάτω βλέπουμε μερικές από τις ανησυχίες του ελληνόψυχου αρθρογράφου, ο οποίος αποφάσισε να μας προειδοποιήσει πως στην ταινία θα δούμε πρόσφυγες:

30

στην Ελλάδα της ταινίας θα έχουμε “εθνικό καθεστώς έκτακτης ανάγκης”

31

πως της σκηνής που βλέπαμε με τη διαδήλωση και το Jason να τριγυρίζει ανέμελα, θα ακολουθήσει καταδίωξη:

32

και πως γενικά η χρησύ αβγοί… μας αρέσει δε μας αρέσει… περνάει δύσκολες στιγμές ο τόπος…

33

Ο εν λόγω ελληνόψυχος δε, ξέρει για τι πράγμα μιλάει, αφού δηλώνει πως και ο ίδιος είναι βαθιά βουτηγμένος στα πράγματα του Χόλυγουντ:

34

παρόλο που δεν ήξερε πως η ταινία δε γυρίστηκε στην Ελλάδα:

35

Ο Ιωάννης Κουντούρης βέβαια, δεν είναι εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό των ελληνόψυχων. Έχει φτιάξει ένα site στο wix, όπου διαφημίζει την πραμάτεια του, που είναι κυρίως ειδησεογραφική κάλυψη διάφορων ελληνόψυχων γεγονότων και έχει φιλοξενηθεί στην εκπομπή του έταιρου ελληνόψυχου Στέφανου Χίου αρκετές φορές.

37

Πατέρας του μάλιστα, είναι εκείνος ο κυριούλης που είχαμε δει στη συγκέντρωση των παραιτηθείτσες, όπου κρατούσε ένα πλακάτ στο οποίο έγραφε: “Jesus Please Save Greece”:

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Ματ Ντέιμον (στα ελληνικά το Χαλί του Δαίμονα (τυχαίο? (δε νομίζω))) και σας μεταφέρουμε με κάθε βεβαιότητα, πως κανένας ελληνόψυχος δεν πειράχτηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Η παραγωγή της ταινίας σκέφτεται μάλιστα να βάλει και ενημερωτικό σημείωμα στα credits της ταινίας.

Advertisements

4 thoughts on “Ελληνόψυχος βλέπει ταινία και νομίζει πως ο Jason Bourne θέλει να μας ξεκάνει όλους

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s