Άριστος ΟΝΝΕΔίτης, που είναι έτοιμος να διοικήσει επιχείρηση, νομίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τον κομμουνισμό

Να ‘χαμε μια επιχείρηση να τον βάλουμε να τη διοικήσει!

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Μητσόπουλο. Λαμπρό νέο με ακόμα πιο λαμπρή καριέρα στον τομέα της καταπολέμησης των ανάξιων, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις:

Έρχεται και αυτός φορτσάτος, να μπει στο πάνθεον επιφανών λογίων που έχουν αποδείξει κατά καιρούς πως η αμάθεια σε καμία περίπτωση δε σε οδηγεί στην αφάνεια, πλάι σε ογκόλιθους σαν τον Τζήμερο και την Παπαγγελή.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αυριανός υπουργός τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας. Με πλούσιες σπουδές στην Οργάνωση και Δίοικηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, αυτοχαρακτηρίζεται Οικονομολόγος (μιας και μάλλον θεωρεί εαυτόν άνθρωπο της πραγματικής οικονομίας όπως θα έλεγε και ο Μπογδάνος) και τέως αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ή αντιπρόεδρος της τέως ΟΝΝΕΔ.

2

Από πολύ νωρίς είχε καταλάβει πόσο κομμουνιστικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (μάλλον χάρη στις σπουδές του πάνω στην οικονομολογία(?) ) και προειδοποιούσε:

Ανυπομονούμε να τον δούμε σε κάποιο κανάλι, να μας μιλάει για την αριστεία και στο μέλλον μια θέση υπουργού Οικονομικών και Οικονομίας μαζί. Έτσι, για να διαπρέψει.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s