Ψηφοφορία: Η Βαγενά έδωσε το μισθό της σε 10 συνταξιούχους από τους δεκάδες χιλιάδες στους οποίους έκοψε το ΕΚΑΣ

Ζητάμε τη γνώμη του κοινού, γιατί η γνώμη σας μετράει. Ή κάτι τέτοιο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ανακοίνωσε πως κράτησε την υπόσχεσή της και έδωσε τη βουλευτική της αποζημίωση σε δέκα συνταξιούχους, στους οποίους κόπηκε το ΕΚΑΣ, μετά το νομοσχέδιο που ψήφισε ανάμεσα σε άλλους και η ίδια η Άννα Βαγενά.

Ζήτησε μάλιστα, αυτή της η κίνηση να γνωρίσει ανάλογης δημοσιότητας, με την ανακοίνωση που προετοίμαζε το έδαφος. Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Όπως η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, θα δίνει από δω και πέρα 4.000 ευρώ το μήνα από τη βουλευτική της αποζημίωση σε χαμηλοσυνταξιούχους, αν και στη νέα της ανακοίνωση δε μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποσό που έδωσε τελικά.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή, δίχασε τους φίλους της, απ’ όσα διαβάζουμε κάτω από την ανακοίνωσή της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Και παρόλο που εμείς εδώ στο μπλογκ, έχουμε μια σχετικά ξεκάθαρη άποψη, θα θέλαμε κυρίως να μάθουμε τη δικιά σας γνώμη για θέμα, αφού οι απόψεις φαίνονται να διίστανται και να κινούνται ανάμεσα σε αυτούς που το χαρακτηρίζουν ως μια κίνηση φιλανθρωπίας και σε αυτούς που το θεωρούν μια πράξη υποκρισίας, ιδίως αφού και η ίδια είχε ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Advertisements

2 thoughts on “Ψηφοφορία: Η Βαγενά έδωσε το μισθό της σε 10 συνταξιούχους από τους δεκάδες χιλιάδες στους οποίους έκοψε το ΕΚΑΣ

    • Τα παράπονά σας στο twitter, που δε μας αφήνει να το κάνουμε update απ τη στιγμή που το ποστάραμε. Αλλά μπορείτε να αφήσετε όσες εκδοχές θέλετε στα σχόλια

      Μου αρέσει!

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s