8 πράγματα που πρέπει να κατεδαφιστούν για να μην πέσουν στα χέρια ληστοσυμμοριτών

Ακολουθεί κείμενο καταπέλτης, του Συλλόγου Φίλων Θάτσερ.


Σαν Σύλλογος Φίλων Θάτσερ οφείλουμε για άλλη μια φορά να βγάλουμε το καπέλο στην κυβέρνηση Σύριζα. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε τόσο μπροστά η ελληνική κοινωνία, ώστε να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο κατάληψης κτηρίων, που έτσι και αλλιώς είναι σε αχρηστία, από αναρχικούς, πρόσφυγες, αλληλέγγυους και λοιπά ταραχοποιά στοιχεία, με την κατεδάφισή τους.

Σε μια πρωτοφανή στα χρονικά κίνηση, μία κυβέρνηση γκρεμίζει ένα κτίριο για να μη γίνει κάποια κατάληψη και της το βανδαλίσουν οι καταληψίες. Με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια, αφού έτσι λιγοστεύουν επίσης και τα μέρη στα οποία μπορούν κρυφτούν οι πρόσφυγες από τις θεάρεστες ΜΚΟ.

Μπράβο και πάλι μπράβο! Ήρθε η ώρα να εκφραστεί η πυγμή του αστικού κράτους πάνω στο πετσί των ασθενέστερων, με όλη την σκληρότητα, αλλά και σουρεαλισμό που είναι δυνατόν να επιστρατευθεί. Ας φροντίσει το κράτος να μην ξέρει τι τους χτύπησε.

Μιας όμως και η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει το θεάρεστο (κατά τις παλινωδίες της) έργο της, είπαμε κι εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στον στρατηγικό σχεδιασμό, της από εδώ και ύστερα πορείας της κρατικής καταστολής και άσκησης νόμιμης βίας κατά παντός ενοχλητικού για την αστική δημοκρατία. Ακολουθεί μια σειρά προτάσεων του Συλλόγου Φίλων Θάτσερ για προληπτικές κατεδαφίσεις κτηρίων, προκειμένου να μην πέσουν στα βρωμερά χέρια των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων που εξαπολύονται από την πολιτισμένη δύση κατά οποιουδήποτε την βολεύει ανά πάσα στιγμή.

13612275_10208362731364164_5719872469562555610_n

1) Σχεδόν σε καθημερινό φαινόμενο για παράδειγμα, έχουν εξελιχθεί οι καταλήψεις από μαθητές, φοιτητές ή και εξωσχολικούς, των δημοσίων σχολείων, γυμνασίων, λυκείων και πανεπιστημίων όπου φοιτούν. Προς αποφυγή της γαλούχησης τους σε τέτοιες αντικοινωνικές δράσεις προτείνουμε την κατεδάφιση όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του δημοσίου. Τα οφέλη από αυτή την ενέργεια θα είναι πολλαπλά, αφού πέρα από την αποφυγή μελλοντικών καταλήψεων σε αυτά, θα αυξηθεί και η κίνηση στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, τονώνοντας έτσι την ιδιωτική οικονομία που τόσο ανάγκη το έχει αυτό το διάστημα. Οι στρατιές αγράμματων που θα δημιουργηθούν από την άλλη, αφενός θα μειώσουν τη ζήτηση σε θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, δίνοντας έτσι ένα κίνητρο στα τόσα μυαλά που έχουν διαρρεύσει στο εξωτερικό να επιστρέψουν και αφετέρου θα καταβαραθρώσουν το μέσο μισθό του ανειδίκευτου εργάτη, λόγω αύξησης της ανεργίας στον κλάδο του, τονώνοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητα και προσελκύοντας νέες επενδύσεις από το εξωτερικό.

katalipsi-dimarxeio-alexandroupolis-2016-00001

2) Η οικογενειακή ειρήνη στην Γιουνάν Ελλάδα μαστίζεται συχνά και από καταλήψεις δημαρχείων και κτηρίων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σαν λύση σε αυτό προτείνουμε να κατεδαφιστούν όλα τα κτήρια της τοπικής αυτοδιοίκησης απ’ άκρη σ’ άκρη της ελληνικής επικράτειας. Δηλαδή πως το είδαμε κύριοι; Ξέφραγο αμπέλι νομίζουμε ότι είναι οι δήμοι και οι περιφέρειες; Μπουρλότο!

roubikonas

3) Τώρα τελευταία έχει παρατηρηθεί και το ανήκουστο φαινόμενο, να γίνονται καταλήψεις πρεσβειών ξένων χωρών, όπως αυτής του Μεξικού από τα μέλη του Ρουβίκωνα. Προτείνουμε σε ένδειξη πυγμής προς πάσα κατεύθυνση να γκρεμίσετε και τις πρεσβείες όλων των χωρών που θεωρείτε ότι μπορείτε να τραμπουκίσετε χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις.

ta1_3

4) Αλί, η κομουνιστική λαίλαπα μόλυνε ακόμα και αυτόν, τον ναό της δημοκρατίας, το ΤΑΙΠΕΔ! Προτείνουμε να κατεδαφιστεί πάραυτα και να στεγάζει τις μνημειώδους σημασίας δραστηριότητες του, σε ενοικιαζόμενα κτήρια, αλλά πάνω απ’όλα και στις καρδιές μας. Το ΤΑΙΠΕΔ άλλωστε ανήκει στους ιδιώτες του και όχι στα αγαρηνά σκυλιά του δημοσίου.

100_5454

5) Η δικαιοσύνη είναι τυφλή και μέσα στην τύφλα της δεν πήρε χαμπάρι ότι διάφοροι άπλυτοι καταλαμβάνουν τα δικαστικά μέγαρα και μπαίνουν εμπόδιο στην τέλεση του λειτουργήματός της. Πρέπει να κατεδαφιστούν λοιπόν και όλα τα δικαστικά μέγαρα, δικαστήρια κλπ. Σε γενικές γραμμές ίσως πρέπει να καταργηθεί και η ίδια η πρακτική του να κάνουμε δίκες. Τι την έχουμε την αστική δημοκρατία αν δεν μπορεί η ίδια να κρίνει τι είναι σωστό και λάθος χωρίς μεσάζοντες; Αν δε θέλουμε να την καταργήσουμε, σίγουρα μπορούμε να την πουλήσουμε σε κάποιο μεγαλέμπορο. Έχουμε εμείς κονέ με έναν, που την αγοράζει για δύο τόνους ρίγανη.

pame-ipourgeio-ergasias

6) Κομουνισταί και στα υπουργεία! Μην στεναχωριέστε όμως μπορείτε να τα κατεδαφίσετε όλα άφοβα. Η εμπειρία μας με την Τρόικα απέδειξε ότι μπορούν να επιτελέσουν το έργο τους αποτελεσματικότατα και από δωμάτια και λόμπι ξενοδοχείων.

akropoli_pame-medium

7) Ληστοσυμμορίται εθεάθησαν στο βράχο της Ακρόπολης επανειλημμένα επίσης. Αμαύρωσαν το ιερό μνημείο, ντρόπιασαν τη χώρα στο εξωτερικό και ζημίωσαν τον τουρισμό μας. Προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις, μπορούμε να ισοπεδώσουμε και τον Παρθενώνα. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, πιθανότατα μπορούμε να τινάξουμε στον άερα και το βράχο του, ενώ τα κομμάτια του σίγουρα μπορούν να πωληθούν σε ανθρώπους του πνεύματος που θα εκτιμούσαν τέτοια αναμνηστικά σουβενίρ στο σαλόνι τους. Όπως ο Πατούλης.

e6a4472c67f544eacfd999617bbf2406

8) Για το τέλος αφήσαμε ίσως το πιο σημαντικό. Επιρρεπή σε καταλήψεις από ταραχοποιούς, είναι και τα γραφεία κομμάτων. Προτείνουμε το γκρέμισμα των γραφείων όλων των κομμάτων. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα ικανοποιήσετε και τους φίλους σας που μουτζώνατε μαζί τη βουλή, συμπεραίνοντας ότι όλοι ίδιοι είναι και πως πρέπει να καεί. Και μιας και πήρατε φόρα γκρεμίστε και την βουλή τζάμπα είναι. Έτσι και αλλιώς την εξουσία την εξασκούν τα αφεντικά σας.

Υ.Γ.: Ηλία, ρίχτο!

Υ.Γ.2: Για σας που κατηγορείτε τον Άνθιμο ότι θέλει να ξεσπιτώσει τους πρόσφυγες γιατί είναι αλλόθρησκοι και αυτός ρατσιστής και μισαλλόδοξος, σας ενημερώνουμε ότι είναι όλα αυτά ο Άνθιμος, αλλά ο λόγος που ήθελε την εκκένωση και την κατεδάφιση του Ορφανοτροφείου είναι διαφορετικός.

«…το παλαιό ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» έχει παραχωρηθεί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αρχικά για 25 χρόνια από τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και στη συνέχεια με αλλαγή της παραχώρησης για 50 χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσει ιδιωτικό ίδρυμα περίθαλψης εντός διετίας. »
Πηγή

Ο Άνθιμος λοιπόν θέλει απλά να εκμεταλλευτεί τον χώρο, όπως μας έχει πει και ο ίδιος άλλωστε:

«Ο κ. Άνθιμος στράφηκε τέλος εναντίον της κατάληψης του πρώην ορφανοτροφείου Μέγας Αλέξανδρος στην Τούμπα, καθώς όπως είπε δεν επιτρέπουν τη δημιουργία ιδρύματος περίθαλψης χρονίως πασχόντων σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε στη μητρόπολη.»
Πηγή

Οπότε ο Σύριζα, πέρα από τη βρωμοδουλειά της εκκένωσης, του έκανε δώρο και τα μερεμέτια, δηλαδή το γκρέμισμα του παλιού κτηρίου.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s