Ευσυνείδητη ειρηνοδίκης χτυπάει απλήρωτες υπερωρίες για να εκπλειστηριάσει σπίτια

Σε καθημερινό φαινόμενο μοιάζουν να μετατρέπονται σκηνές, όπου ευσυνείδητοι λειτουργοί του κράτους υπερβαίνουν των καθηκόντων τους, προκειμένου να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Έτσι μετά το επεισόδιο όπου μία εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει πλανόδια που δεν έκοβε αποδείξεις, σειρά έχει μια ειρηνοδίκης στη Θεσσαλονίκη που δε δίστασε να κάνει υπερωρίες προκειμένου να καταφέρει τελικά να γίνει ο πλειστηριασμός σπιτιών για την Τράπεζα Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, γινόταν χτες Τετάρτη ο πλειστηριασμός σπιτιών, ανάμεσα σε αυτά και μιας έπαυλης 45 τ.μ. στο οποίο κατοικεί οικογένεια με άτομα με ειδικές ανάγκες. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και έτσι δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν προκειμένου να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός της ενίσχυσης μιας τράπεζας και της θωράκισης με αυτό τον τρόπο, της οικονομίας της χώρας μας.

10

Αλίμονο όμως, η αίθουσα μικρή και το καλοκαίρι στην πατρίδα μας καυτό. Πράγμα που έκανε την ατμόσφαιρα στη φιλόξενη αίθουσα του ειρηνοδικείου, αποπνικτική. Με γνώμονα το κοινό καλό, η πρόεδρος του ειρηνοδικείου λοιπόν, κάλεσε τα ΜΑΤ προκειμένου να αδειάσει ο χώρος από τη ζητωκραυγάζουσα πλέμπα και “να κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους”, όπως συγκεκριμένα τους είπε.

Μερικοί παρευρισκόμενοι, έπεσαν δυστυχώς επανειλημμένα πάνω σε ζαρντινιέρες κατά τη διαδικασία αποσυμφόρησης της αίθουσας. Τα ΜΑΤ τους βοήθησαν, τους έδωσαν και νερό να δροσιστούν, αλλά αυτοί συνέχιζαν να χτυπάνε τα κεφάλια τους σε ζαρντινιέρες, δυσαρεστημένοι που δεν κατάφεραν να δουν από κοντά το χαρμόσυνο γεγονότο. Μάλιστα η πρόεδρος, δε δίστασε ούτε στιγμή να συνεχίσει τη διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της, ακόμα και όταν ήξερε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο. Αυτοθυσία!

11

Και παρόλο που η διαδικασία των πλειστηριασμών, προβλέπεται να ξεκινά στις 4μ.μ. και να ολοκληρώνεται στις 5μ.μ., το προεδρείο του ειρηνοδικείου αποφάσισε να συνεχίσει την εργασία του, κάνοντας υπερωρίες. Παρευρισκόμενος που τους ικέτευσε να μην κουράζονται τόσο, λέγοντάς τους πως κι αύριο μέρα είναι, δέχθηκε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από τα ΜΑΤ, οι οποίοι του έκαναν δώρο ένα ζευγάρι βραχιολάκια και τον πήγαν στο τμήμα για να πιουν ένα φραπεδάκι όλοι μαζί.

Διάφοροι κακοήθεις έτρεξαν να σπιλώσουν το περιστατικό:

Αναμνηστικά δωράκια προσφέρονται παρακάτω:

123

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s