Σύλλογος Φίλων Θάτσερ: Γιατί ο Πελετίδης πρέπει να μπει στο πιο βαθύ κελί της φυλακής

Αναδημοσιεύουμε επιστολή που μας έστειλε ο Σύλλογος Φίλων Θάτσερ, σχετικά με τη ση


Επιτέλους η δικαιοσύνη άρχισε να απονέμεται στην αποικία χώρα σας και ορμώμενοι από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός απευθύνουμε ένα κάλεσμα προς το Σπασμένο Παράθυρο και τους λοιπούς πληβείους, ραγιάδες και δουλοπάροικους, να βάλουν πλάτη για να συνεχίσει έτσι το θεάρεστο έργο της.

Σήμερα γίνεται η δίκη του κομμουνιστή και σφετεριστή του δημαρχικού θώκου της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη. Καλούμε λοιπόν σαν Σύλλογος Φίλων Θάτσερ, όλους τους κατοίκους της Γιουνάν, να στηρίξουν ηθικά, αλλά και έμπρακτα όπως μπορούν, την καταδίκη αυτού του κομουνίσταρου (θου Κύριε κτλ.) που φόρεσε την προβιά δημάρχου πριν πάρει τα σπίτια, τις γυναίκες, τις κατσίκες και τις λοιπές ιδιοκτησίες του άμυαλου (προφανώς για να τον εκλέξει) και απροστάτευτου λαού της Πάτρας.

Παραθέτουμε παρακάτω τα επιχειρήματα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σαν προμετωπίδα του αγώνα μας για να πείσουμε την αστική δικαιοσύνη (ε ναι, στο κάτω κάτω δικιά μας είναι και ότι θέλουμε την κάνουμε) όχι απλά να καταδικάσει, αλλά και να εξαντλήσει την αυστηρότητά της στο πρόσωπο του Κώστα Πελετίδη:

1) Δεν έδωσε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απολυθούν οι δημοτικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Έτσι προσπάθησε να εξασφαλίσει την εργασιακή σταθερότητα αυτών των υπαλλήλων. Και ρωτάμε εμείς. Πού θα πάει αυτή η κατρακύλα; Σε λίγο θα καλομάθουν με την εργασιακή ασφάλεια και θα αρχίσουν να ζητάνε και δωρεάν περίθαλψη, παιδεία, ασφάλιση, στέγη και δεν συμμαζεύεται. Όλοι ξέρουμε ότι αυτή είναι μια ατραπός που κάνει τους ανθρώπους τεμπέληδες και πλήττει την πραγματική οικονομία και παραγωγή, που προφανώς ανθεί στις σημερινές συνθήκες ανασφάλειας και εξαθλίωσης.

Από το κλητήριο θέσπισμα: “…προέβη στις ανωτέρω πράξεις, με σκοπό να προσπορίσει στους εργαζόμενους του Δήμου παράνομο όφελος, συνιστάμενο στην παρά τον νόμο συνέχιση της εργασίας τους, σε περίπτωση που διαπιστωνόταν σε ορισμένες περιπτώσεις εξ αυτών ότι δεν συντρέχουν οι κατά τον νόμο προϋποθέσεις μετατροπής της εργασίας τους, σε αορίστου χρόνου…

2) Είχε το θράσος να παραβεί την εντολή που δέχτηκε από την αστική (έστω και αν είναι οπορτουνιστική) κυβέρνηση της χώρας, επώνυμα και με προσωπικό ρίσκο. Τί παράδειγμα δίνει αυτό στις νέες γενιές; Αν η δικαιοσύνη δεν επιληφθεί της ταχύτατης και παραδειγματικής τιμωρίας του, μπορεί να καταλήξουμε με παιδιά που θα μεγαλώσουν έχοντας μάθει να στυλώνουν τα πόδια και να μην σκύβουν το κεφάλι όταν δέχονται διαταγές που τις βρίσκουν ανήθικες και αυτοκαταστροφικές. Πείτε μου εσείς που θα βρεθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η ανάπτυξη, αν οι ραγιάδες πάψουν να είναι οσφυοκάμπτες.

3) Άφησε τους Παπάδες και τους Μπάτσους της Πάτρας, χωρίς πρόσβαση στις ελιές που λυμαίνονταν αξιοποιούσαν τόσα χρόνια προκειμένου να ανακουφίσει τους άνεργους και άπορους. Πέρα από την φυσική μήνη που προκαλεί στους Γιαχβέ, Πάνα, Τουτατή και Κρόμ, που είναι οι προστάτες αυτών των επαγγελμάτων και τα είχαν κανονίσει εν σοφία με τους προηγούμενους δημάρχους, η ανακούφιση των φτωχών και των ανέργων τους κάνει τεμπέληδες και για άλλη μια φορά βλάπτει την ελεύθερη οικονομία, που είναι ο στυλοβάτης του προτεκτοράτου κράτους σας. Άσε που οι παπάδες τόσα συσσίτια οργανώνουν. Δεν μπορούσε να αφήσει σε αυτούς την φροντίδα των απόρων; Για να μην πούμε ότι αν οι άποροι είναι EL-ληνες και είναι και νόμιμοι άνθρωποι και όχι και πολύ μαυριδεροί, θα μπορούσαν να φάνε και σε συσσίτιο της Χροισεις Αβγύς (οποιαδήποτε συνάφεια με τους μπάτσους είναι εντελώς συμπτωματική).

4) Πήγε και έκανε μια πορεία 200 πόσα χιλιόμετρα, για τους ανέργους λέει. Για τους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας, έκανε ποτέ καμιά πορεία ο ληστοσυμμορίτης απ’ την Πάτρα; Εμάς μας ρώτησε; Τρεις φορές το γύρω της Ελλάδας με τα πόδια είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εδώ στο Σύλλογο, αν είναι για το Μπόμπολα ή τον Αλαφούζο! Αλλά όχι… Εκεί, μια ζωή να ασχολούμαστε με την πλέμπα και τους φτωχούς, που στο κάτω κάτω, αν ήταν ικανοί, δε θα ήταν και φτωχοί!

poreiakataanergiasxartis1460304030

5) Δεν πιάστηκε να κουβαλάει πάνω του, ούτε κάποιο τσιράκι του σε κάποιο όχημα ιδιοκτησίας του, καμία ποσότητα ηρωίνης. Ύποπτο, πολύ ύποπτο. Μόνο τα κορόιδα πιάνονται μας φαίνεται και πέφτει και βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για κάτι μικροποσότητες (2t = 2,000Kg = 2,000,000g). Να, το λέει και η ΕΡΤ:

6) Η δικαιοσύνη πρέπει να συνεχίσει να είναι ίση και αμερόληπτη απέναντι σε όλους, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα! Δε μπορεί ένας δήμαρχος να αντιμετωπίζεται με επιείκεια. Ήρθε η ώρα να τελειώσει η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

 

7) Γιατί στην τελική, ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Πάτρα και αν δεν το τσακίσουμε τώρα, μπορεί να παρασύρει και άλλους μαζί του. Ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης, που δε μπορούν να αντιληφθούν πως το συμφέρον όλων των Ελλήνων είναι το ίδιο. Πως όταν η πλέμπα βάζει πλάτη για να τρώνε οι λίγοι, τότε μπορεί οι λίγοι να ρίξουν κάποια αποφάγια και στην πλέμπα.

 

Κλείνοντας, αφού εκφράσετε όλοι την στήριξή σας στην αστική δικαιοσύνη με τα παραπάνω επιχειρήματα, σας παροτρύνουμε να ζητήσετε από τον πολιτευτή της γειτονιάς σας να επαναφερθεί και η θανατική ποινή, όπως κάνει και ο δημοκρατικός φίλος και γείτονάς μας, Ρ.Τ.Ερντογάν μπας και δούμε και καμιά εκτέλεση κομουνιστή και αγαλλιάσει η καρδιά μας.

Advertisements

3 thoughts on “Σύλλογος Φίλων Θάτσερ: Γιατί ο Πελετίδης πρέπει να μπει στο πιο βαθύ κελί της φυλακής

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s