Συλλογή υπογραφών, για την πρόσληψη Παπαμιμίκου σαν social media manager της Ελισάβετ

Αυθόρμητη κίνηση πολιτών, υπέπεσε στην αντίληψή μας και τη στηρίζουμε. Όχι αλήθεια, έχουμε και επιχειρήματα!

Πριν λίγες μέρες, το άστρο του Παπαμιμίκου έλαμψε για άλλη μια φορά πάνω από το πανελλήνιο για να μετατραπεί σε διάτοντας αστέρας που έσκασε μέσα στο νεκροταφείο των υπόλοιπων διεγραμμένων της ΝΔ, μαζί με το Φαήλο Κρανιδιώτη και τον ελληνόψυχο αντιπεριφερειάρχη Χίου.

Εμείς σαν μπλογκ δεν είμαστε αχάριστοι. Ποτέ δε θα ξεχάσουμε τις όμορφες στιγμές και τα ατελείωτα memes που μας χάρισε, μόλις λίγους μήνες πριν, στην προσπάθειά του να οργανώσει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Γι’ αυτό και μόλις έπεσε στην αντίληψή μας, μια αυθόρμητη κίνηση πολιτών, που τυχαίνει να φέρει το όνομά μας και που αφορούσε τη συλλογή υπογραφών για την πρόσληψή του από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας (η οποία btw κλείνει τα 90 της σήμερα), δε διστάσαμε στιγμή να τη στηρίξουμε και προτρέπουμε και εσάς να κάνετε το ίδιο!

30

Πράγματι φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ, την ψάχνει την κατάσταση με τα ίντερνετ και τα γκάτζετ και γι’ αυτό φαίνεται πως όχι μόνο έχει αναβαθμίσει το site της, αλλά θέλει και να προσλάβει κάποιον για να διαχειρίζεται τα ακάουντ της στα social media, ώστε να προωθήσει την εικόνα των Γουίνδσορ, κυρίως τώρα που φαίνεται πως οι Άγγλοι ψήνονται να καταργηθεί η μοναρχία, μετά το τέλος της βασιλείας της.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Και ερχόμαστε εμείς να σας ρωτήσουμε. Ποιος καλύτερος για να αναλάβει αυτό το πόστο, από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο; Γιατί Παπαμιμίκο και όχι Μουρούτη, θα αναρωτηθείτε μερικοί, αλλά έχουμε τα επιχειρήματά μας!

Γιατί ο Αντρέας μπορεί να κάνει twitter trend για μέρες, ακόμα και το πιο ασήμαντο γεγονός

Είναι μήπως ψέμα; Όχι μόνο κατάφερε να συζητάμε για έναν ολόκληρο μήνα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αλλά κατάφερε να μας κάνει να μάθουμε πως η ΟΝΝΕΔ είχε συνέδριο πριν μερικές μέρες! Ήξερε νομίζετε ο πολύς κόσμος ότι η ΟΝΝΕΔ κάνει συνέδρια; Ποιος λοιπόν καλύτερος για να αναδείξει τη δυναστεία των Γουίνδσορ, από τον Αντρέα Παπαμιμίκο, έστω και αν χρειαστεί να σύρει όλη τη βασιλική οικογένεια στη λάσπη των ΜΜΕ για μήνες;

thumbnail_img_4872

Γιατί ο Αντρέας ξέρει από κομπιούτερ!

Είτε ο ίδιος είτε ένας φίλος του απ’ το χωριό, σίγουρα ο Αντρέας έχει με κάποιο τρόπο άκρες με τα κομπιούτερ. Σε αυτό δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αφήνουμε να μιλήσουν οι εικόνες.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γιατί στο παλάτι, δε θα του ζητήσουν ποτέ, μα ΠΟΤΕ, να οργανώσει εκλογές!

Το αδύναμο ίσως σημείο του Αντρέα, το οποίο είναι η διοργάνωση εκλογών, δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα στον προστατευμένο κόλπο της αγγλικής μοναρχίας. Δηλαδή τι θα του πουν; Στήσε κάλπες να δούμε ποιος θα γίνει βασιλιάς μετά την Ελισάβετ; Κάτι τέτοιο δεν παίζει και ως εκ τούτου δε χρειάζεται να ανησυχούμε για το συγκεκριμένο μειονέκτημα, του μέχρι πρότινους ανερχόμενου πολιτικού ανδρός.

Γιατί θα μπορεί να ανεβάζει τραγουδάκια στο ίντερνετ και να μην τον κοροιδεύει κανείς!

Σε αντίθεση δηλαδή με το αποχαιρετιστήριο στάτους του στο facebook προς τη ΝΔ, όπου αποφάσισε να το συνοδεύσει με λίγο δακρύβρεχτο Παπακωνσταντίνου και συγκέντρωσε μερικά ψήγματα χλεύης στο ελληνικό διαδίκτυο. Ενδεικτικά:

Για τη γιαπίλα ρε γαμώτο!

Οι περιοδικές φωτογραφίσεις του Αντρέα, έχουν χτίσει στη φαντασία μας την εικόνα ενός ανθρώπου που στον ελεύθερο χρόνο του αράζει στο μπαρόκ καναπέ του, ντυμένος μόνο με τη λινομεταξένια ρόμπα του, ρουφώντας αισθαντικά τη ντομ περινιόν του, χτυπώντας την άκρη του κρυστάλινου ποτηριού για να ακούσει το μακρόσυρτο «ντιιιιινγκ» και αναθεματίζοντας που δεν έχει ακόμα μυωπία για να χρησιμοποιεί κάποιο από τα μονόκλ που έχει στη συλλογή του. Αυτό στο παλάτι της Ελισάβετ, παίζει να θεωρείται φυσιολογικό. Γιατί να είσαι μια ζωή, η μύγα που γυροφέρνει το γάλα, ενώ μπορείς να πας να ζήσεις με το σμήνος σου;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γιατί απειλεί πως θα ξαναγυρίσει στη δουλειά του!

Και αυτή είναι η μεγαλύτερή μας ανησυχία, αφού απ’ όσο διαβάζουμε στον ημεροδρόμο, η δουλειά του έιναι μια ΜΚΟ, για τον εκδημοκρατισμό της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Κάποτε είχε μικρότερους στόχους και ονομάζόταν «Δίκτυο Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια«, αλλά 2.5 εκατ. ευρώ μετά, μάλλον οι στόχοι τους μεγάλωσαν και έτσι άλλαξαν το όνομα σε «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ΔΙ.ΔΗ.ΝΕ«. Θα προτιμούσαμε λοιπόν να τον δούμε σε μια δουλειά, όπου θα προσφέρει έστω κάτι, ακόμα και αν αυτό είναι τουίτς για το τι έφαγε η βασίλισσα.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν πήραμε αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία, παρά μετά από πολύ σκέψη. Είμαστε σίγουροι, πως όλοι μαζί μπορούμε (που λέει και ο Σκάι), να βρούμε στον Αντρέα μια δουλειά. Βοηθήστε και εσείς να μην πάει χαμένη μια ψυχή που παραλίγο να διαλύσει τη ΝΔ (αυτό και μόνο θα πρεπε να μας κάνει όλους ευγνώμονες) και το σημαντικότερο να πάει να βρει ανθρώπους που θα τον καταλαβαίνουν και θα τον νοιάζονται.

30

 

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s