Και εις ανώτερα Εύη.

Το ΠΑΣΟΚ είναι ο έρπης της ελληνικής κοινωνίας, άπαξ και το πάθαμε θα μας ακολουθεί για την υπόλοιπη ύπαρξη μας. Είτε άμεσα μέσω της μετάγγισής του στα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία, είτε στην επίσημη λανθάνουσα (πλέον) μορφή του.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου νομίζω ότι συγκεντρώνει στο πρόσωπό της πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναγνωρίζουμε και αγαπάμε σαν λαός και τα ομαδοποιούμε στην ιδιότητα της ‘ΠΑΣΟΚίλας’. Εν προκειμένω η ΠΑΣΟΚίλα της Εύης εντοπίζεται στην πλήρη ανευθυνότητα του πολιτικού λόγου της, στην ξεδιαντροπιά του αλλά και την απροκάλυπτη γραφικότητά του. Ας δούμε κανά-δυο παραδείγματα της αξιομνημόνευτης πολιτικής της παρουσίας.

Τι έκανε όμως η Εύη και τράβηξε την προσοχή μου; Τίποτα καινούριο απλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι διατηρεί μια (μάλλον μόνιμη) στήλη στο σάιτ pronews.gr, δηλαδή το πρώην defencenet.gr, ένα από τα σάιτ που συγκεντρώνουν διαχρονικά στο αναγνωστικό κοινό τους, τον ψεκασμένο ακροδεξιό κατιμά της χώρας μας. Για του λόγου το αληθές:

tumblr_o5n8nzylwq1v56om0o1_1280

Βιώσιμες λύσεις για αξιοπρεπείς συντάξεις - ProNews.gr 2016-04-18 14-59-10

Ας δούμε και τι άλλα άρθρα κυκλοφορούν σε αυτό το σάιτ:

Μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, ότι υπάρχει μια σχέση συγκοινωνούντων δοχείων ανάμεσα στον κόσμο που καταναλώνει την ψεκασμένη, ακροδεξιά, ρητορική και σε αυτόν που νοσταλγεί την παλιά καλή ΠΑΣΟΚική δημαγωγία.

Και εις ανώτερα λοιπόν, Εύη. Σου εύχομαι να σε αξιώσει όποια υπερβατική δύναμη υπάρχει εκεί έξω, να γράψεις και για τον ‘Στόχο’ και που ξέρεις αν τα πας αρκετά καλά μπορεί να σε πάρουν να αρθρογραφείς και για την Χρησύ Αβγί.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s