Ο Κυριάκος ζήτησε από τη ΔΑΠ να κάνει πάρτυ μέχρι να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ή κάτι τέτοιο καταλαβαίνουμε εμείς όταν διαβάζουμε πως ο Μητσοτάκης: «Κάλεσε την ΟΝΝΕΔ να φτιάξει κίνημα νεολαίας που θα βγάλει κόκκινη κάρτα και θα διώξει από την εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ».

Μη μας παρεξηγείτε. Και μεις θέλουμε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία και σίγουρα όχι για να έρθει ο Κυριάκος. Αλλά θεωρούμε εξαιρετικά ανήθικο από μεριάς του αρχηγού της ΝΔ, να ζητάει από μια απολίτικη κομματική νεολαία, να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σοβαρά τώρα, πήγε χτες ο Κυριάκος και έβγαλε λόγο (που είχε να κάνει με την πολιτική), σε αυτούς:

Τώρα γιατί να ανακατέψεις άδολα παιδάκια μιας κομματικής νεολαίας, που καμία σχέση δεν έχουν και δε θέλουν να έχουν με την πολιτική, είναι κάτι που μας ξεπερνάει και μόνο το μυαλό ενός νεοφιλελεύθερου μπορεί να ξέρει.

Η σημερινή ΟΝΝΕΔ, δηλαδή η χτεσινή ΔΑΠ, είναι γνωστή σε όποιον έχει περάσει έστω και έξω από μία σχολή, για τα πάρτυ της, οι αφίσες των οποίων έχουν αφήσει ιστορία, στην πλειοψηφία τους. Σαν αυτές:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η πολιτική της δράση επίσης, πλούσια και διαχρονική, έχει προσφέρει στη φοιτητιώσα νεολαία, ένα πεδίο γόνιμου διαλόγου και πολιτικής ζύμωσης. Σαν αυτό:

Τις λίγες φορές που της ζητήθηκε να πάρει κάποια πολιτική θέση σαν κομματική νεολαία, κατέληξε στο να ζητάει να βγουν τα κόμματα από τα πανεπιστήμια (ναι, τα κόμματα, από τα πανεπιστήμια), θυμίζοντας την εκπομπή του Πρετεντέρη όπου οι καλεσμένοι κατέληξαν πως για τη φίμωση των δημοσιογράφων φταίει που δε φιμώνεται αρκετά το ίντερνετ.

8

Η προσφορά της στην κοινωνία σταματάει στην Έλλη Παπαγγελή και τη διασκέδαση που συνεχίζει να μας προσφέρει μέχρι σήμερα.

7

Αν μπορούμε να μνημονεύσουμε την ΟΝΝΕΔ για κάτι το οποίο δεν κινείται στη σφαίρα της γελοιότητας, αυτό είναι η δολοφονία Τεμπονέρα.

Ο μόνος ίσως που ξεσυνερίζεται ακόμα τη ΔΑΠ, φαίνεται πως είναι ο Άδωνις:

18

ο οποίος έβαλε το neodimokrati.gr να γράψει για το «σεισμό που προκάλεσε» ο ίδιος στη μάζωξη της ΟΝΝΕΔ:

Με αυτά τα πολιτικά εφόδια δεν είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς ζητάει από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ ο Κυριάκος. Εμείς προτείνουμε ένα πολυήμερο πάρτυ-πολιορκία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τελικής πτώσεως. Και το «διοργανώνουμε» επίσης. Στήσαμε το facebook event και περιμένουμε να δούμε αν είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι εκεί.

30

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s