Ξέφραγο αμπέλι.

Αυτή η φράση περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Τα αστικά ΜΜΕ και κόμματα θα συμφωνήσουν με αυτό τον χαρακτηρισμό, για πολύ διαφορετικούς λόγους βέβαια. Βλέπετε για αυτούς εισβολέας είναι ο άνθρωπος που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του δύο χαρακτηριστικά, είναι αλλοδαπός και η χώρα καταγωγής του είναι φτωχή και/ή είναι θύμα ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων από την “δύση”. Δηλαδή είναι κάπως έτσι.

2742918200000578-3024608-image-m-10_1428073785446

Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι της κυρίαρχης ρητορικής ενδιαφέρονται μόνο να συγκαλύψουν την δράση των πραγματικών εισβολέων που εξασκούν ανεξέλεγκτα βία εντός των συνόρων μας, καταργώντας ουσιαστικά κάθε έννοια κρατικής υπόστασης του ελληνικού κράτους(χειμαδιού;). Μετατρέποντας το έτσι απλά σε φορέα καταστολής του ελληνικού λαού, προς όφελος του διεθνούς και εγχωρίου κεφαλαίου.

Πρόσφατα παραδείγματα αυτών των εισβολών είναι οι δυνάμεις ασφαλείας ξένων χωρών που δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα και παράνομα, εντός ελληνικού εδάφους. Τόσο στην Ειδομένη όσο και στην Λέσβο.

981106_980952_eidomeni9

uausus

Ο λόγος βέβαια που δεν βλέπουμε κανέναν “πατριώτη” να διαρρηγνύει τα ιμάτια του για αυτές τις καταπατήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι γιατί οι “πατριώτες” έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι είναι τζάμπα μάγκες και αν ο “εισβολέας” δεν είναι αδύναμος και κατατρεγμένος, αλλά πραγματικός βίαιος εισβολέας, κουρνιάζουν στα κοτέτσια τους.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s