50 αποχρώσεις του ψεκάσματος (μέρος ΄Γ)

Σαν φλας μπακ από την δεκαετία του 90, η επόμενη φιλοξενούμενη της στήλης μας, ξεπετάγεται τις οθόνες μας από εκεί που δεν το περιμένουμε και με μια της τσιρίδα γεμίζει το νου μας με αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Μιλάμε βέβαια για την Ελλένη Λουκά.

Η Λουκά είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα σε βρει αγαπητέ αναγνώστη και θα σε νουθετήσει, είτε είσαι κάποιος ανυποψίαστος αλλοδαπός ρεπόρτερ, είτε είσαι Έλληνας πολιτικός, ή ακόμα και απλός πολίτης αυτής της χώρας(μην το δείτε ολόκληρο δεν το πάει κάπου)

Αλλά από πού ξεφύτρωσε αυτή η καλτ φυσιογνωμία του ελληνικού δημοσίου λόγου; Το retrodb μας την δίνει στους συμμετέχοντες της εκπομπής Συμπόσιοη οποία προβλήθηκε το 1997 από το new channel. Παράλληλα είχε ρόλους γκεστ σταρ σε ελληνικές σειρές όπως το ‘Δυο ξένοι’ και το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’.

Μας είπε η Ελένη Λουκά, στο πέρασμα των δεκαετιών, για τον Χριστό και την ορθοδοξία και πως όλοι οι άλλοι είναι του σατανά. Ιδιαίτερα οι κομουνιστές, οι γκέι και οι Εβραίοι. Μετά από περίπου 20 χρόνια τηλεοπτικής δράσης έφτασε και ο καιρός της προσφυγικής κρίσης, παράλληλα με την Αναγέννηση του ελληνικού trash TV και έδωσε μια, μάλλον πολιτικού περιεχομένου συνέντευξη στον Λάκη Γαβαλά (ναι ο γνωστός Λάκης Γαβαλάς) στο Blue Sky.

Σε αυτή της την εμφάνιση, μας εκμυστηρεύτηκε, ότι βλέπει οράματα και ότι είναι μάλλον η εκλεκτή του θεού. Ο Λάκης συμπέρανε ότι η Λουκά είναι μια μεσσιανική οντότητα. Στην πορεία η Ελένη της καρδιάς μας μας είπε ότι τα όσκαρ είναι του Σατανά και των Εβραίων και ότι θα κλείσουν όλα τα γερμανικά κανάλια. Ο Λάκης έσπειρε γνώση λέγοντας μας ότι ο θεός μας δίνει δυσκολίες και/ή πίκρες, για να μην μας δώσει μεγαλύτερες δυσκολίες και/ή πίκρες. Ενημερωθήκαμε από την Ελένη ότι έχει 60 συλλήψεις κατά τον αντιγερμανικό της αγώνα και μας είπε ότι οι “ανατινάξεις και αυτά” στην Γαλλία “είναι τιμωρία Θεού”. Τέλος μας είπε ότι οι “εκατομμύρια λαθρομετανάστες” καταστρέφουν την χώρα μας, αλλά ευτυχώς πηγαίνει αυτή συνέχεια στην πλατεία Βικτωρίας και φωνάζει “να φύγετε έξω”, αποκάλυψε δε, ότι η προσφυγική κρίση είναι σχέδιο του Σατανά για να διαλυθεί αυτή η ορθόδοξη χώρα. Ο Λάκης συμφώνισε.

Η Ελένη Λουκά, όπως και οι περισσότεροι ψεκασμένοι που συναντάμε, έχει αντιμεταναστευτικό λόγο. Θα μπορούσε κάλλιστα να ψήφιζε Χροισει Αβγοι, αλλά μάλλον την σώζει από αυτό το αντιγερμανικό της αίσθημα. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι για το αν είναι όντως τόσο ψεκασμένη όσο διατείνεται, ή εν μέρει τρολάρει. Τέλος πάντων η μελέτη αυτού του αστέρα της ελληνικής trash TV και εκκλησίας, φτάνει στο τέλος του για εμάς. Αν εσείς έχετε την διάθεση να συνεχίσετε, το γιουτιουμπ είναι φίλος σας.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s