Το σχέδιο του Ισλάμ, για την καταστροφή της Ελλαδίτσας μας

Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, ήταν πάντα μια ειρηνική χώρα στην άκρη της Ευρώπης. Τη γλύφει το κύμα, την ποτίζει ο ήλιος και την αγκαλιάζει ο μεγαλοπαντοδύναμος.Αυτή την κοιτίδα αδιαφορίας και παρτακισμού λοιπόν, έρχονται να απειλήσουν οι προσφυγικές ροές μουσουλμάνων, που αποβιβάζονται στις ακτές μας. Πολλές φορές έχουμε διαβάσει σε διάφορα εθνικιστικά μπλογκ αλλά και σε ευυπόληπτες (λολ) εφημερίδες, αναλύσεις γύρω από τα απόκρυφα σχέδια, μασώνων, κομμουνιστών, ομοφυλόφιλων, αλκοολικών, οροθετικών και κυρίως μουσουλμάνων, που επιβουλεύονται τον πολιτισμό μας, την ευμάρειά μας, τη γεωστρατηγική μας θέση ακόμα ακόμα και το αίμα μας μέσα στο οποίο κυλάει το ανεξίτηλο Ιχώρ.

Αυτά τα σχέδια λοιπόν, τα σύγχρονα Πρωτόκολλα των Σοφών της Μαλακίας, έχουμε καταφέρει να πάρουμε στα χέρια μας, και σαν άλλοι Ασάνζ θα κάνουμε τα δικά μας wikileaks, για να τους ξεμπροστιάσουμε και να προστατέψουμε τους συνΈλ-ληνες από την επικείμενη καταστροφή. Πάμε λοιπόν…

Πρώτος στόχος των ισλαμιστών, φαίνεται πως είναι οι ιδεολογικοί στυλοβάτες, της ελευθερίας μας και κυρίως της ελεύθερης αγοράς. Οι αποκαλούμενοι «νεοφιλελέδες». Οι άνθρωποι που σε κάθε κατάληψη, απεργία ή διαδήλωση, θα τρέξουν να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση των ελευθεριών τους. Οι μέχρι πρότινος γραφικοί δημοσιογράφοι, που θα σου λέγανε πολύ εύκολα να πας στη Βόρεια Κορέα αν σπάζεσαι με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Αυτούς ακριβώς έχουν βάλει στο μάτι πρώτα-πρώτα οι ισλαμιστές πρόσφυγες, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση και αναγκάζοντάς τους να καλοβλέπουν μια χουντίτσα, προκειμένου να φυλαχτούμε από τους τρομοκράτες.

Και ποιος να τον κατηγορήσει; Λίγο πράγμα είναι να σε απειλεί μέσα στο σπίτι σου αυτός;

CcJY9ZzXEAEv2LK

Επόμενος στόχος των ισλαμιστών, φαίνεται να είναι το πολιτικό προσωπικό της ΕΕ στην Ελλάδα. Είναι αυτοί που μας βάλαν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ χωρίς να μας ρωτήσουν, γιατί η δημοκρατία δεν είναι στο στάνταρ εξοπλισμό του καπιταλισμού φαίνεται. Είναι αυτοί που χρόνια τώρα μας πιπίλιζαν τα αυτιά με την Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας. Απόγονοι δωσίλογων και μαυραγοριτών, που με τις κατάλληλες διασυνδέσεις και συγγένεις, έφτασαν να μας κυβερνάνε ευαγγελιζόμενοι τη δημοκρατία και τη ελευθερία. Σήμερα όμως οι έρχονται στη δυσάρεστη γι’ αυτούς θέση να αποκαλύψουν το ποιοι πραγματικά είναι

Κύριος όμως στόχος των ισλαμιστών προσφύγων, φαίνεται να είναι η Εκκλησία μας και συγκεκριμένα οι ιεράρχες μας. Οι εκπρόσωποι του θεού στη γη, οι άνθρωποι δηλαδή που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του «θείου λόγου της αγάπης και της αλληλεγγύης», φαίνεται να είναι στο στόχαστρο των ανθελληνικών προσφυγικών ροών. Έτσι οι περισσότεροι, αντί να προασπίζονται αυτό:

Τότε, θα πει και σ’ εκείνους που θα είναι από τα αριστερά: Πηγαίνετε από μένα, οι καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του. Επειδή, πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε. Τότε, θα του απαντήσουν κι αυτοί, λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένον ή γυμνό ή ασθενή ή σε φυλακή, και δεν σε υπηρετήσαμε; Τότε, θα τους απαντήσει, λέγοντας: Σας διαβεβαιώνω, καθόσον δεν το κάνατε αυτό σε έναν από τούτους τούς ελάχιστους, δεν το κάνατε ούτε σε μένα. Και θα αποχωρήσουν, αυτοί μεν σε αιώνια κόλαση. ενώ οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή.

Κατά Ματθαίο 25

αναγκάζονται να προδώσουν το δόγμα τους μέχρι και την τελευταία του ικμάδα και να αποδείξουν πως μάλλον ο χειρότερος εχθρός της «ορθοδοξίας» είναι οι ίδιοι οι μητροπολίτες του:

Βέβαια αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο, από αυτό τον ακήρυχτο αλλά ανένδοτο πόλεμο του ισλάμ με την «ελλαδίτσα» μας, είναι οι εθνικοί μας φασίστες. Βλέποντας πως τους κλέβουν τη δουλειά, οι νεοφιλελεύθεροι, οι ευρωπαϊστές και οι παππάδες,  και δεδομένου πως η αλληλεγγύη του κόσμου απέναντι στους πρόσφυγες αυτές τις μέρες δεν έχει αφήσει και πολύ χώρο στη βρωμιά να ανθίσει, φαίνεται πως κρύφτηκαν στις τρύπες τους και το μόνο που κάνουν είναι να αναρωτιούνται στο ίντερνετ «γιατί δεν κάθονται στη χώρα τους να πολεμήσουν;». Την ίδια απορία δηλαδή που θα είχαν και 94 χρόνια πριν, όταν οι πρώτοι «τουρκόσποροι» έφταναν κυνηγημένοι από τις όχθες της Σμύρνης

16

Παρόλα αυτά, ο μεγάλος χαμένος από αυτά τα σατανικά σχέδια των ισλαμιστών, φαίνεται να είναι ο μέσος απολιτίκ εξυπνάκιας, που υπήρχε σε κάθε παρέα και ζούσε ανενόχλητος ανάμεσά μας. Αυτός που θα καμάρωνε για το πόσο καλά έχει καταλάβει το σύστημα, τους πολιτικούς και τους «συνδικαλισταράδες». Ο μέσος μαλάκας δηλαδή, που θεωρούσε πως τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια ήταν κάτι αδιάφορο, γιατί ο πόλεμος γίνεται αρκετά μακριά για να μας απασχολεί. Ο μετριότατος και ταυτόχρονα ολίγιστος, κατώτερος παρονομαστής της κοινωνίας, που θεωρεί πως οι πρόσφυγες έρχονται στην Ελλάδα γιατί τους κάλεσε η «Τασία», η ΕΕ έκλεισε τα σύνορα για να συμμορφώσει την Ελλάδα και πως ο Πούτιν κάνει πόλεμο με τον Ομπάμα για να μας δώσουν την Πόλη πίσω.

Σαν την ήρα από το στάχυ ήρθε λοιπόν να ξεχωρίσει, έτσι άξαφνα στους περισσότερους τις τελευταίες μέρες, την «ελλαδίτσα» μας από τους ανθρώπους της. Γιατί μάλλον τα βιβλία δεν αρκούσαν για να μας μάθουν τι είναι ο καπιταλισμός. Ως πού μπορεί να φτάσει το κεφάλαιο για το κέρδος του. Πώς οι πόλεμοι που γίνονται για του αφέντη του φαΐ δεν είναι απλά καπρίτσια σχιζοφρενών, αλλά συμφέροντα που συγκρούονται. Πως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στις οποίες συμμετέχουμε, έχουν βομβαρδίσει κάθε χώρα που μας έχει στείλει και από έναν πρόσφυγα.

Ίσως να φταίει που εκείνα τα βιβλία δεν είχαν εικόνες. Ίσως να φταίει που τα είχαμε διαβάσει στα 15 και τα καταρρίψαμε σαν βλακείες. Αλλά δεν πειράζει, θα έρθει το «Ισλάμ» και θα καταστρέψει την «ελλαδίτσα» μας έτσι όπως την ξέραμε. Στον αγύριστο και να πάρετε και το Τζήμερο μαζί σας! Εμείς θα μείνουμε με αυτή την Ελλάδα:

και με αυτούς:

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s