Επενδύστε σε προσφυγικούς οικίσκους. Οι τιμές τους μόλις διπλασιάστηκαν.

Έχει πέσει βαρύς ο πέλεκυς της λιτότητας στα κεφάλια σας; Θέλετε να δουλεύετε από το σπίτι σας; Ψάχνετε για ένα επιπλέον εισόδημα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς; Θέλετε έστω να συνεχίσετε τη μακραίωνη παράδοση των ανθρώπων που σε καιρούς ανέχειας, κερδίζουν από τον πόνο των αδύναμων; Θέλετε μια μέρα τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας να αποκτήσουν το δικό τους πολιτικό τζάκι;

Έχετε σκεφτεί να επενδύσετε σε κοντείνερ (προσφυγικούς οικίσκους); Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με το ντόπιο κεφάλαιο, ενάντια στο οποίο παλεύει άνισα σύμφωνα με τον Λάκη, έδειξαν το δρόμο και τώρα μπορούμε όλοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν από το thepressproject.gr, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκήρυξε με αστραπιαίες διαδικασίες, έναν διαγωνισμό 10 περίπου ωρών, όπου δημοπρατήθηκε η αγορά 769 κοντέινερ (προσφυγικών οικίσκων), 25 τετραγωνικών μέτρων ο καθένας και κόστους 14.145.000 ευρώ για τις ανάγκες των hot spots. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 8 εταιρείες και μόνο 4 κέρδισαν το βραβείο, με τη μερίδα του λέοντος να την καρπώνεται η εταιρεία συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη Intrakat, αναλαμβάνοντας την προμήθεια των 359 από τα 769 κοντέινερ (προσφυγικών οικίσκων).

Εν ολίγοις, σύμφωνα με το thepressproject.gr, σαν κράτος αγοράσαμε κοντέινερς (προσφυγικούς οικίσκους) στην τιμή των 9,650 ευρώ τον ένα. Ο δικός μας αλγόριθμος που αναπτύξαμε στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήριά μας, δίνει άλλα αποτελέσματα. Για τους γερούς γνώστες μαθηματικών, τον παραθέτουμε παρακάτω:

14.145.000 / 769 = 18.394

Παρόλα αυτά όμως δεν έχει τόση σημασία, τι δεν καταλάβαμε εμείς ή το thepressproject.gr. Σημασία όπως πάντα έχουν τα λεφτά, τα CDUs, ο ESM, τα spreads και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αξία ενός επιπλωμένου κοντέινερ (προσφυγικού οικίσκου). Μία αξία, που σε ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, παρατηρίσιμο για ελάχιστα δευτερόλεπτα στη φύση, μέσα στο ελεγχόμενο πειραματικό περιβάλλον ενός κρατικού διαγωνισμού.

Πήραμε λοιπόν αμπάριζα τα site που ειδικεύονται στο να προμηθεύουν επιπλωμένα κοντέινερ (προσφυγικούς οικίσκους), απλά για να πάρουμε μια ιδέα, για το τι είδους αγορά κάναμε σαν κράτος και διαπιστώσαμε πως οι τιμές κυμαίνονται κάπου ανάμεσα στα 4.000 με 6.000 δολλάρια.

Προσφορές container BOX  Κοφινάς Container BOX

Luxury Container House Mobile Home Container Fabrics  Buy Container Fabrics Prefab Container Homes Container Houses For Sale Product on Alibaba.com

Το μοναδικό είδος κοντέινερ (προσφυγικού οικίσκου) το οποίο καταφέρνει με πολύ κόπο να ακουμπήσει τα 16.000 δολλάρια, μοιάζει κάπως έτσι:

Wood Metal Buildng Material Steel Container Home Prefab Houses For Living Photo Detailed about Wood Metal Buildng Material Steel Container Home Prefab Houses For Living Picture on Alibaba.com.

Wood Metal Buildng Material Steel Container Home Prefab Houses For Living  Buy Wood Steel Coil Prepainted Steel Product on Alibaba.com

Εμείς βρήκαμε πάντως πώς θα την παλέψουμε τον καιρό των ισχνών αγελάδων. Θα αγοράσουμε επιπλωμένα κοντέινερ (προσφυγικούς οικίσκους) για 4,000 ευρώ, θα τα τιμολογήσουμε για 5.000 ευρώ και θα τα πουλήσουμε στο κράτος. Ένα χιλιαρικάκι ανά κοντέινερ για εμάς και 13.000 ευρώ περισσότερα για τον κρατικό κορβανά που τόσο ανάγκη τα έχει.

Advertisements

2 thoughts on “Επενδύστε σε προσφυγικούς οικίσκους. Οι τιμές τους μόλις διπλασιάστηκαν.

  • Εμείς βάλαμε τα νούμερα που βρήκαμε και σημειώσαμε την ασυμφωνία τους. Δε βρήκαμε πηγή για αυτό που λέτε, αλλά με ένα λινκ πρόθυμα κάνουμε τη διόρθωση.

   υ.γ.: αν μας λέγατε μέσο πληροφόρησης σκέτο, θα υπήρχε παρεξήγηση… :p

   Μου αρέσει!

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s