Θα γίνει ο ΓΑΠ, ο νέος αγρότης του πιο απομακρυσμένου νησιού?

Εμείς το ελπίζουμε και γι’ αυτό στείλαμε το βιογραφικό του για τη θέση. Πρόσφατα ενημερωθήκαμε, εμείς και όλος ο πλανήτης, πως το πιο απομακρυσμένο νησί του κόσμου, ψάχνει για έναν ειδικό στο να οργανώσει την αγροτική του παραγωγή. Το site μας αποφάσισε να τους βοηθήσει στο να διαλέξουν τον κατάλληλο άνθρωπο. Και έτσι συντάξαμε και τους στείλαμε, το βιογραφικό του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου, έχοντας στο μυαλό αφενός τις ικανότητές του στο να οργανώνει την παραγωγή όποιας χώρας του ανατεθεί, αλλά και τη δεινότητά του στο να φυτεύει δέντρα.

Ενημερώσαμε την κυβέρνηση του Tristan da Cunha, πως πιστεύουμε ότι ο ΓΑΠ έχει επαρκείς ικανότητες για τη θέση της χώρας τους. Τους ξεκαθαρίσαμε πως δεν έχουμε κάποια σχέση με αυτόν, αλλά ξέρουμε από πρώτο χέρι το μέγεθος των διοικητικών του ικανοτήτων και γι’ αυτό πιστεύουμε πως η ακαδημαϊκή του και η επαγγελματική του σταδιοδρομία, είναι μάλλον ικανές για αυτή τη θέση.

Ενώ δεν τον ενημερώσαμε για την αίτηση που κάναμε, του στείλαμε τα στοιχεία επικοινωνίας του (του ΚΙΔΗΣΟ), ώστε να τον ενημερώσουν αυτοί για τα καλά νέα σε περίπτωση που τον επιλέξουν. Και αυτό το κάναμε κυρίως γιατί δε θέλαμε να απογοητευτεί σε περίπτωση απόρριψης…

Τους εκλιπαρήσαμε να εξετάσουν σοβαρά το αίτημά μας γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν έχει διοικήσει τίποτα απ’ όσο ξέρουμε και είναι κρίμα να χαραμίζονται τα ταλέντα του. Αλλά ακόμα και αν δεν εκτιμήσουν τις ικανότητές του στον αγροτικό τομέα, να έχουν υπόψη τους πως μια ολόκληρη χώρα θα τους είναι ευγνώμων.

Τέλος τους προειδοποιήσαμε, πως αν τελικά προσλάβουν τον ΓΑΠ, να μην του επιτρέψουν να επικοινωνήσει με το ΔΝΤ, ενώ διοικεί κάτι στη χώρα τους.

Μετάφραση του κειμένου του βιογραφικού που καταθέσαμε:

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ήταν ιδανικός για αυτή τη δουλειά. Όχι μόνο επειδή η τέλεια φυσική του κατάσταση σημαίνει πως θα μπορούσε να φτάσει με το κανό του στο νησί, αλλά επειδή έχει πολύ ελεύθερο χρόνο τώρα πια που σταμάτησε να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο όσον αφορά την οικονομία επίσης. Ακόμα και αν η οικονομία του νησιού ανθεί, δε θα είχε πρόβλημα να καλέσει το ΔΝΤ στη χώρα σας, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Αλλά ο κύριος λόγος για να επιλέξετε τον Γιώργο Παπανδρέου σαν σύμβουλο αγροτικής πολιτικής, είναι οι εκτεταμένες γνώσεις του όσον αφορά τη γεωργία και την ικανότητά του να καλλιεργεί φυτά. Η αλήθεια είναι πως ο Παπανδρέου έγινε διάσημος για μια ριζοσπαστική μέθοδο φύτευσης δένδρων με τις γλάστρες τους, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη γεωργία και την πολιτική.

Δώστε μια ευκαιρία στον άνθρωπο.


Μπορείτε να βρείτε εδώ το βιογραφικό που συντάξαμε, αν θέλετε να το μελετήσετε.

 

 

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s