Πάκης ο incognito

Σοκαρισμένη δήλωσε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα, η άπορη μητέρα τετράχρονης από το περιστέρι στης οποίας το σπίτι εισέβαλαν ανήμερα της πρωτοχρονιάς ταραχοποιά στοιχεία, κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς δημοσιογράφους.

Επί 45 λεπτά κρατήθηκε όμηρος στο ίδιο της το σπίτι από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, Πάκη και Παχατουρίδη.

Η άτυχη μητέρα είχε πέσει θύμα στο παρελθόν, των φρούδων ελπίδων που διέδιδε ο Κυριάκουλας, για μελλοντική ανάθεση εργασιών σε περίπτωση σύστασης εταιρείας καθαρισμού. Αυτό την οδήγησε στο να μείνει χωρίς ρεύμα για τέσσερις μήνες, βρισκόμενη αντιμέτωπη με το τέρας της ανεργίας και της πτώχευσης.

Τίποτα όμως δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για την εισβολή του καθαριστριοφάγου Παχατουρίδη στον χώρο κατοικίας της, ο οποίος φέρεται να δήλωσε(ή απείλησε) ότι θα γίνει και πατέρας της κόρης της. Εικάζουμε ότι λόγος αυτής της “επίσκεψης” ήταν η εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου της οικογένειας, για μελλοντική δήμευση υπέρ δημοτικών οφειλών.

Σαν να προσπαθούσε να τρίψει αλάτι στην πληγή, ο Πάκης έφερε και καλάθι δώρων στο οποίο περιλαμβάνονταν και μερικές φιάλες αλκοολούχων ποτών με την προεδρική βούλα πάνω τους, ώστε να γνωρίζουν τα άμοιρα θύματα αυτής της επίθεσης ότι αυτή συντελείται υπό την αιγίδα του κράτους. Οι κακές γλώσσες λένε, ότι το καλάθι με τα δώρα περιείχε περισσότερες φιάλες αλκοόλ όταν τυλιγόταν απ’ότι όταν έφτασε στο σπίτι των θυμάτων.

Screenshot - 01052016 - 07:04:16 AM


 

incognito /,ɪnkɒɡˈniːtəʊ/
adjective & adverb adjective: incognito; adverb: incognito

 

(of a person) having one’s true identity concealed.
«in order to observe you have to be incognito»
synonyms: under an assumed name, under a false name, with one’s identity concealed, in disguise, disguised, under cover, in plain clothes, camouflaged;

secretly, covertly, anonymously;
«he travelled incognito»
Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s