Φασίστες Χαρούπια και Κοτετσόσυρμα

Την τετάρτη στις 23 Δεκέμβρη, γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του συναγονιστή Ηλία για τα δίσκολα χρόνια της φιλακής.

1651_527089240787784_1028451228301415056_n

Την εκδίλωση άνιξε ο Αρχηγός λέγοντας διό σήντομες κουβέντες για αφτή την πολίμινη δοκιμασία που πέρασαν οι ΈΛ-ληνες, πολιτικοί Εθνοπατέρες της επανάστασης,, αλά πάνο απ όλλα Άντρες.

korydallos_gynaikeia_pteryga

Ένα από τα ανθροπινά δηκαιόματα του Αρχηγού, που όπως μας πληροφόρισε του καταπάτισαν τα έμισθα τσιράκια του κουμουνισμού και της διαυθοράς, αυτοί οι “ιππάλιλοι” του εθνοπροδοτικού καθεστότος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι η προσθήκη επιπλέον διαγονίων καγκέλων στα κελία των Χρυσαυγητών Αγωνιστών, ωστε να τους σπάσουν το ηθικό με την αρχητεκτονική τους παραφωνία στα κατά τα άλα κάθετα και οριζόντια κάγκελα των φυλακών. Σαν να μην έφτανε αφτό συνέχισαν αδίστακτα με το βαρύτερο απ’όλλα τα άλα βασανιστίρια στα οποία υποβλήθηκαν οι συναγωνιστές μας, το κόψιμο της χαρουπιάς του προαβλίου. Με στόχο το να μην σκαρφαλώνει πάνω της ο Αρχηγός, στερόντας του έτσι το αγαπημένο του χόμπι. Δεν έδειξαν ώμος έλεος οι δεσμοφήλακες και προχόρησαν στην κάλυψη του ελεύθερου ουρανού του προαυλίου με κοτετσόσυρμα.

Ο Αρχηγός, όπως ήταν αναμενόμενο δεν λύγισε από αυτά τα ψηχολογικά κόλπα των βασανιστών του, εγκατέληψε το σκαρφάλωμα δεντρων σαν χόμπι και ιιοθέτησε την φυσιοδηφική παρατήριση του κύκλου ζωής μαργαριτών και παπαρουνών.

Μετά την σήντομη αυτή ησαγωγή, το βήμα πήρε ο συναγωνιστής Ηλίας.

Οι ηστορίες του από τα πέτρινα χρόνια της φηλακής δεν άφησαν κανέναν στο ακροατήριο ασυγκίνητο. Μας μίλησε για τα σκοτηνά ύδατα και τις επικύνδηνες θάλασες που πέρασε για να φτάση ως εδώ, για το πώς η φυλακή ήταν πλάκα και χαβαλές γι αυτούς (όχι όπως κάτι άλοι που συνέχεια διαμαρτήρονται)

Μίλησε επίσης για το “προκλιτικό” εξόφυλο του βιβλίου του και για τα τατουάζ του με τα αρχαιο-ΕΛ-ληνικά συμβολά που φένονται σε αυτό.

Μάθαμε ότι ο Συναγωνιστής Ηλίας, πέρα από το να διαβάσει ένα εκατομήριο βιβλία στην ψειρού, βάραγε και όλη μέρα τον “σάκο” του γιατί βαριόταν και όντας και λίγο νεβρικός ήθελε κάπου να ξεσπάει.

Οι μεταγωγές όπως μας είπε του φάνικαν τσίρκο, θημίζοντάς του τον καιρό που ήταν στις ΕΛ-ληνικές Ειδικές Δυνάμεις.

Με τα δηκά του λόγια για αυτό το σύγκραμα είπε:

“Νομίζω ότι θα διαβαστεί με ενδιαφέρον… γενικά έχουμε την τάση ότι κάνουμε στην Χρυσή Άυγή να είναι πράξεις και γεγονότα και… δημιουργίες με ενδιαφέρον.”

Καλή επιτυχία Ηλία.

Χρυσαυγήτης Αρθρογράφος.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s