Ποντικομαχία

Σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, εν τη γενέσει, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Λάκη(σσ: έτσι αυτοαποκαλείται, δεν τον χλευάζουμε), Αλ τσαντίρι νιούζ.

3

Μετά από κάμποση ώρα σκληρής σάτιρας(βλέπε σχολιασμό της κούρσας διαδοχής της ΝΔ, πολιτική οικονομία για συριζαίους με καμήλες και την επανάληψη της γραμμής ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι προηγούμενοι έχουν κάνει κάμποσες μειώσεις μισθών και συντάξεων άρα δεν πρέπει να μας ενοχλεί τόσο μία ακόμα), πληροφορηθήκαμε από τον παρουσιαστή της εκπομπής ότι ο Άδωνις(σσ: και αυτόν δεν τον χλευάζουμε έτσι αυτοαποκαλείται) προσπαθεί να μπουκάρει μέσα στην εκπομπή του.

Μετά τα νωπά στην μνήμη μας γεγονότα της Γαλλίας, υποθέσαμε τα χειρότερα και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε μανιωδώς στο διαδίκτυο, για όποια πληροφορία μπορούσαμε να συλλέξουμε γύρω από τα κίνητρα αυτής της παρέμβασης στην τέχνη(;). Ένα εξαντλητικό ριφρές στην σελίδα του γγούγγλ νιούζ μας οδήγησε σε αυτά τα σκρίνσοτς από το Τουίτερ.

 

Αρχικά καθησυχαστίκαμε από το ύφος των τουίτς, αλλά μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις πληροφορηθήκαμε από τον εμφανώς ταραγμένο παρουσιαστή, ότι πριν ακριβώς ένα χρόνο, ο εν λόγω πολιτικός, είχε προκαλέσει τη εισαγωγή της μητέρας του στο νοσοκομείο. Μετά από αυτό το δακρύβρεχτο μάθημα ήθους από τον Λάκη, όπου χρησιμοποίησε αγέροχα τον θάνατο της μητέρας του για να δικαιολογήσει γιατί δεν επιτρέπει στον Άδωνι να βγεί στον “αέρα” της εκπομπής του, παρακολουθήσαμε τον δημοφιλή γελωτοποιό να βγάζει ένα λογύδριο για την τέχνη(;) και να μας τραγουδάει εμπαικτικά, κάποια τραγουδάκια.

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s