Βυζιά και κώλοι vs αντιρετροϊκών

130 ήταν οι τηλεπερσόνες και τα γνώριμα πρόσωπα που κάναν γυμνή (εντάξει, όχι γυμνή) φωτογράφηση στο ελληνικό και το κυπριακό Down Town που επανακυκλοφόρησε και που απ το 2006 μέχρι το 2012 ήταν ένα από τα event της χρονιάς.

Πάντα η εν λόγω φωτογράφηση συγκέντρωνε τα βλέμματα, μιας και είναι ευκαιρία να μπανίσουμε διάφορα πιπινάκια που κατά καιρούς μας καθηλώνουν στις τηλεοράσεις μας. Άδικα βέβαια, μιας και η φωτογράφηση ούτε γυμνή είναι, ούτε αποκαλύπτει περισσότερα από όσα είναι διατεθιμένοι να αποκαλύψουν κατά καιρούς στο βωμό της τηλεθέασης, οι διάφοροι συμμετέχοντες. Το ντύνουμε και με έναν καλό σκοπό, όπως αυτός της ευαισθητοποίησης και της αφύπνισης της κοινής γνώμης γύρω από το AIDS και πουλάμε τεύχη και κλικς.

 

Εμείς σαν μπλογκ, ευαισθητοποιηθήκαμε. Διαβάσαμε κανά δυο βιβλία, ρωτήσαμε μερικούς γνωστούς που αντί για να γράφουν σε μπλογκ κάνουν σεξ και μάθαμε για μια πρόσφατη ευεργετική ανακάλυψη, τα προφυλακτικά. Το παραδεχόμαστε, αν δε βλέπαμε τις ερεθεστικές γυμνές ρώγες του Μπογδάνου, δε θα χαμε ιδέα για το τι συμβαίνει εκεί έξω, όταν σβήνουν τα φώτα και ακούγονται διάφορα αγκομαχητά.

Φάγαμε το σανό μας και αρχίσαμε χαρούμενοι να γράφουμε αυτό το άρθρο για να ευαισθητοποιήσουμε και εμείς την κοινή γνώμη για την ανάγκη χρήσης της καπότας, όπως τη λένε μερικοί. Αλλά εκεί που ψάχναμε φωτογραφίες για το AIDS το πρώτο αποτέλεσμα που μας έδωσε το google, ήταν από μια άλλη καμπάνια, υπό την αιγίδα της κυβέρνησης αυτή τη φορά και συγκεκριμένα με εντολή των τότε υπουργών υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, διέσυραν στο πανελλήνιο οροθετικές ιερόδουλες σε μια εκστρατεία βγαλμένη από τα κιτάπια των αφρικανικών πρακτικών καταπολέμησης του AIDS με σκορδοστούμπι.

Και μπορεί να νομίζαμε πως αυτές οι σκοτεινές μέρες είναι πίσω μας, τώρα και με τη δεύτερη φορά αριστερά στην κυβέρνηση, αλλά φαίνεται πως και η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στο να συνταγογραφεί σκορδοστούμπι για το AIDS, μιας και αντιρετροϊκά πια δε συνταγογραφεί.

Διάβασαμε και αυτό και μας κόπηκε το γέλιο.

1

 

Advertisements

One thought on “Βυζιά και κώλοι vs αντιρετροϊκών

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s