Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!!!

Ο πρόεδρος της καρδιάς μας, αυτή η γνήσια ελληνική λεβεντιά, έδωσε την δευτέρα μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Στον Ενικό”.

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων, δήλωσε πως, παρότι ο Φλαμπουράρης και ο πατέρας του Τσίπρα είναι παλιόφιλοί του, θα τους στήριζε μόνο σε μία οικουμενική κυβέρνηση και επ’ουδενί σε κυβέρνηση συνεργασίας. Επίσης μας εξήγησε πως οι οικουμενικές κυβερνήσεις, είναι αυτό που κάνουν και οι Γερμανοί και αυτοί έτσι πρόκοψαν, άρα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς, που είμαστε οπισθοδρομικοί και τσομπάνιδες, μπας και δούμε προκοπή.

Στην πορεία επέκτεινε αυτή την σκέψη του στο ότι, καλό θα ήταν να κάνουμε γενικά ότι μας ζητάνε οι Γερμανοί, εφόσον και πιο ικανοί από εμάς είναι, αλλά και θέλουν το καλό μας γιατί είναι γενικά τέτοιοι άνθρωποι, το έχει δείξει και η ιστορία άλλωστε.

Πανάκεια για τις παθογένειες της ελληνικής οικονομίας κατά τον πρόεδρο, φαίνεται να είναι η περικοπή κρατικών δαπανών, από όπου και αν προέρχονται. Γιατί αυτό είναι το σωστό.

Καίρια και σφοδρή η κριτική του προέδρου προς τον Τσίπρα, για το βράδυ του δημοψηφίσματος, και για τον κομματικό στρατό που δημιουργεί, ενώ δεν δέχτηκε τις κατηγορίες ότι ο ίδιος έχει βάλει όλο του το σόι στο κόμμα(κι εγώ πιστεύω ότι κάποιοι του ξέφυγαν).

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η εκπεφρασμένη θέση του προέδρου, ότι η αντιπολίτευση δεν πρέπει να γίνεται από τα πολιτικά κόμματα, αλλά από τους πολίτες, τον τύπο και τις προσωπικότητες των κομμάτων, που κατά τα άλλα πρέπει και να υπερψηφίζουν αυτά που αντιπολιτεύονται. Αναρωτήθηκε δε, αν ποτέ με τους πολιτικούς λειτουργεί τίποτε, εγείροντας έτσι πολλαπλά ερωτηματικά, για το τι ακριβώς προσπαθούσε να πετύχει με την είσοδό του στην βουλή.

Στη δύσκολη ερώτηση, γιατί η Ευρώπη θυμάται ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά σύνορα, μόνο όσον αφορά στο προσφυγικό, αλλά όχι κατά τις τουρκικές παραβιάσεις αυτών των συνόρων, απάντησε με θάρρος, ξεστομίζοντας διάφορες ασυναρτησίες και παίζοντας το χαρτί του ξεμωραμένου γέρου, αλλά ψελλίζοντας μέσα στο παραλήρημά του, ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με την Ευρώπη.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοση του προέδρου σε αυτή την δημόσια δοκιμασία, μετά και την ανάδειξή του σε ρυθμιστή του πολιτεύματος(ή κάτι τέτοιο). Με χαροποιεί ιδιαιτέρως δε, το ότι έλαβε σαφώς υπόψιν του τις συμβουλές που του είχα δώσει σε προηγούμενο άρθρο του μπλογκ και απέφυγε το φίλημα των κατουρημένων ποδιών των ακροαριστερών(που είναι βρομιάρηδες), αντικαθιστώντας τες με γερμανικές που έχουν και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Κεντρώος Φονταμενταλιστής

 

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s