Η Ευρώπη σε ντελίριο κτηνοβασίας

Η Ευρώπη των λαών ήταν πάντα ανοιχτόμυαλη. Η ήπειρος των ιδεών και το σπίτι της ανεκτικότητας. Αυτός ο φάρος δημοκρατίας, βρίσκεται τώρα υπό απειλή. Ορδές μεταναστών και προσφύγων, περιμένουν να τους ανοίξουμε όχι μόνο τα σύνορα και τα σπίτια μας αλλά και τους στάβλους μας. Βάρβαροι λαοί, χωρίς καμία αισθητική θα έρθουν στον τόπο μας για να βιάσουν τις γυναίκες μας, αλλά πολύ χειρότερα για να βιάσουν ακόμα και τα κοπάδια μας.

2

Στη Γερμανία για παράδειγμα, χάρη σε ένα νόμο που πέρασε, απαγορεύεται το πορνό ζώων αλλά όχι το σεξ με τα ζώα. Χάρη σε αυτή την ευεργετική νομοθεσία, χιλιάδες (στην κυριολεξία) άνεργοι Γερμανοί, μπήκαν στην παραγωγική οικονομία και συμβάλλουν στο ΑΕΠ της χώρας, ανοίγοντας οίκους ανοχής αποκλειστικά για κτηνοβάτες.

3

Παρόμοια νομοθεσία δε χρειάστηκε να περάσει ποτέ η Δανία, ο νέος Τίγρης της ευρωπαϊκής οικονομίας, της οποίας το κοινοβούλιο ποτέ στην ιστορία του δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία και έτσι εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό, στα οπίσθια του κατοικιδίου τους.

Το αποκορύφωμα του πολιτισμού μας όμως, φτάνει το ζενίθ του, στα όμορφα βουνά της Ελβετίας. Μόνο πέρυσι καταγράφηκαν 1.709 κρούσματα κτηνοβασίας, με ένα άλογο να υφίσταται σεξουαλική κακοποίηση κάθε τρεις ημέρες καθώς σημειώθηκαν 105 σχετικά περιστατικά.

Τον πολιτισμό μας αυτό έρχονται να αλλοιώσουν, αμόρφωτες και απρόσκλητες ορδές προσφύγων, που έρχονται εδώ για να μας καταστρέψουν τον παράδεισο. Τάχα μου δήθεν προσπαθούν να προστατεύσουν τη ζωή τους και να φύγουν απ τον πόλεμο, αλλά η αλήθεια είναι πως απλά στις χώρες τους δεν υπάρχει η πρέπουσα ανεκτικότητα για τους κτηνοβάτες. Εύγε στους λαούς που υψώνουν φράχτες για να κρατήσουν τους λαθραίους έξω, γιατί ταυτόχρονα χρησιμεύουν και για να κρατάνε τα αξιαγάπητα ζωάκια μας, μέσα.

Υ.Γ.: Η Ελλάδα, παραδοσιακά όντας αφρικανική χώρα στη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, ακόμα θεωρεί έγκλημα την κτηνοβασία. Εκσυγχρονιστείτε ρε! Τι σας ζητάμε?

Κάστωρ, ο νεοφιλελές.

Advertisements

2 thoughts on “Η Ευρώπη σε ντελίριο κτηνοβασίας

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s