Ατομικές παντού να γουστάρουμε

ΣυνΈλλοινες

Σύγουρα οι περρισσότερροι ξέρεται το συναγονιστή Ζιρινόφσκι απ’ τη Ροσία. Για όσους δε με διαβάζουν, είναι ο αρχυγός της Χρησύς Αυγίς Ροσίας. Βέβαια εκεί το κώμα το λένε «Liberal Democratic Party» ή κάπος έτσι, που ο φίλος μου ο Χαράλαμπος μου είπε πως σημαίνει Γλεντάμε Στη Δημοκρατία. Που λέτε αυτός έκανε μια δοίλωση σε Ρόσους χρησαυγίτες, που δείχνει και πάλι πόσο κοντά είμασται στο να πάρουμε την Πόλη και να ξανακάνουμε το Βυζάντιο. Δείτε:

Η λίσι είναι οι ατομικές συνΈλλοινες. Ατομικές παντού. Με μια ατομική μόνο στο Βώσπωρω, 9 εκατομμύρρια τουρκαλάδες θα πεθάνουν από πνιγμώ και η Πόλη θα μείνει άθεικτη για μας να πάμε να την πάρουμαι.

Όμως ο συναγονιστής Ζιρινόφσκι δεν τα αποκάλυψαι όλα, πατριώτες. Ο φίλος μου ο Τζιμάρας, που είναι και χακεράς και είναι και στους Anonymous, χάκεψαι και μου έδωσαι αλληλλογρραφφία του αρχηγού μας με τον Ζιρινόφσκι τα τελευταία 8 χρόνια που αποδυκνείη πως πίσω απ’ αυτόν το λαμπρό άνθρωπο για άλη μια φορά κρύβετε η Ελλάδα και ο πολιτισμός που συνεχίζουμαι να μοιράζουμαι στον κόσμο.

Για παράδυγμα, έχουμαι τηλεγράφημα του αρχηγού μας, απ τις 12 Μαρτίου του 2007, όταν τις χώρες μας μάστιζε η γρίππη των πουλιών:

Αγαπητέ Βλαδίμηρε

Ιπτάμενοι μετανάστες, έρχονται απ την Αφρική, στις χώρες μας και κλαίβουν τις δουλειές των δικών μας πουλιών. Όλα αυτά τα πουλλιά που έρχονται από τριτοκοσμικές χώρες, είναι απυλή για την καθαρρότητα των ουρανών μας, πιάνουν τις θέσεις των δικόν μας πουλιών στα καλόδια της ΔΕΗ και μεταφέρουν αρρώσστιες. Θέσυ της Χρυσής Αυγής είναι να τα ποιροβολάμε, για να δόσουμε ένα παράδειγμα και στα άλα και να μείνουν στις χώρες τους.

Χρυσή Αυγή, για να ξεβρομίσουν οι ουρανοί.

Και πράγματει την επόμενη μέρρα ο συναγονιστής Βλαδίμηρος, ψήθηκε και το έκανε επίσημμη θέση στο κώμα του.

Πιο συγκεκρριμένα, στην ομιλλία του είπε:

Αυτό το παραμυθάκι πρέπυ να σταματοίσει. Όχι άλη μετανάστευση στο Βορά. Μπορούν να μοίνουν στο Νόττο. Πρέπει να πυροβολήσουμε όλα τα πουλιά. Πρέπει να στήλουμε όλο μας το στρατό, απ το Σότσι μέχρι την Κριμαία και να αναγκάσουμε τα μεταναστευτικά πουλιά να μείνουν εκεί που είναι. Δεν αστειεύομαι!

Σε άλλο τηλλεγράφημά του, ο αρχηγός μας, του αναλύει έναν στρατηγικό ελλιγμό για το πος να χτοιπήσουμε και να εξαφανίσουμε τις ΗΠΑ, αν το θελήσουμε ποταί.

Αγαπητέ Βλαδίμηρε

Δεκαετίες τώρα, οι χόρες μας μαστίζονται απ τις ΗΠΑ. Σε εσάς κάναν αρχηγό τον Γκορμπατσώφ και σε μας βομβάρδισαν τα κομμούνια πριν προλάβουμε να τα σφάξουμαι με τα ίδια μας τα χέρια. Την κατάλληλη ώρα όμως, μπορούμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Το επιστημονικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής, έκανε την έρευνά του και αποφασίσαμε, πως αν αλλάξουμαι το βαρυτικό πεδίο της Γης, μπορούμε να πνίξουμε τις ΗΠΑ και να ξεμπερδεύουμαι μια και καλή. Σκέψου το λίγο. Ψάξτο.

Με αγάπη, ο νικολάκης σου

Δεν πέρασαν λίγες μαίρες και ο Βλαδίμηρος το ξεφούρνισε στα κανάλια, όταν τον πέτυχαν μια μέρα μεθυσμένο σε ένα μπαρ. Κανένας δεν είναι τέλειος συναγωνιστές. Τον Έλληνα αρχηγό τον μπερδέβεις με λαθροπάκι, ο Ρώσος είναι αλκοόλας. Τι να κάνουμε?

Όμως υπήρχαν και πιο προσοπικά τηλεγραφήματα του αρχηγού μας με τον Βλαδίμηρο. Για παράδοιγμα:

Βλαδίμηρε

Είμαι να σκάσο. Το ζαρουλάκι μου έχει να ρθει 25 μέρες να με επισκεφθεί στη φυλακή, εδώ στη γυναικία πτέρυγα του Κορρυδδαλλού. Η κόρη μου, μου είπε πως μιλάει με τις ώρες στο τηλέφονω και συνέχεια φωνάζει φωνάζει «ο καιρός γαρ εγγύς». Έβαλε και wallpaper στον κομπιούτερ της έναν που τον λένε Νεφελίμ. Εβραίος μάλλον. Τι θα κάνω Βλαδίμηρε? Πόσο άτιμες είναι οι γυναίκες?

Σκατά στις γυναίκες, το νικολίνι σου.

Πληροφορίες θέλουν το Βλαδίμηρο να στεναχωρέθηκε πάρα πολύ με αυτό. Τον βάραινε για μέρες. Δεν έδινε σημασία ούτε στη δικιά του γιναίκα. Και αυτό φάνηκε σε μια συνέντευξη.

 

Είναι ευτυχισμένη η γιναίκα σας μαζί σας, τον ρώτησε η δημοσιογράφος?

Φυσικά όχι. Πώς να είναι ευτυχισμένη. Την έχω γραμμένη. Οι άντρες λένε ψέμματα στις γιναίκες τους γιατί τις μισσούν. Τις μισσούν γιατί δεν τους αφήνουν να απλώσουν τα φτερά τους. Όλα τα εγκλήματα που γίνονται είναι εξαιτίας των γιναικών!

Ο αρχηγός μας του έδωσε και σοιμβουλές για το πώς να γίνει πιο πετυχημένος πολιτικός και να ανεβάσει τα ποσοστά του. Και ο Βλαδίμηρος δεν αγνόησε τον αδελφικό του φίλο. Τσάμπα βότκα για τους άντρες και τσάμπα εσώρουχα για τις γυναίκες, είχε υποσχεθεί στην τελευταία του προεκλογικοί εκστρατεία, και πήρε το 12% των Ρώσων ψηφοφόρων. Όχι παίζουμε!

Έτσι λοιπόν και αυτή του η τελευτέα ιδέα για ατομική στο Βόσπορο, είναι ελληννογγεννής ΣυνΈλληνες. Έχουμε και το τηλαιγράφημα!

Βλαδιμηρούκο

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχόρητο. Εσείς με τους τουρκαλάδες και εμείς με τα αναρχοκομμούνια. Ρίξτε ατομικές Βλαδίμηρε! Όχι πάνω στην Πόλη. Μέσα στο Βόσπορο για να πνιγούν οι τουρκαλάδες απ το τσουνάμι και να μείνει η Αγιά Σοφιά, άθικτη. Ήδη έχουμε στείλει τα μέλη της Χρυσής Αυγής στον Έβρο, ώστε να είναι έτοιμα να αρχίσουν να φυσάνε προς την Ανατολή για να πάει το ραδδιεννεργό νέφος προς τα εκεί. Ρίξτε και μια πυρηνική μέσα στα Εξάρχεια, γιατί αρκαιτά. Ήδη έχουμε μονώσει τα γραφεία μας στην Αθήνα με μολύβια Faber Castell για να προστατεφτούμε. Ρίξτε και μια ατομική νότια της Μυκόνου, μπας και έρθει πιο κοντά στην Αθήνα γιατί είναι στου Λένιν τη μάνα. Τώρα είναι η ώρα Βλαδίμηρε!

Το τζουτζουκάκι σου

Ετυμαστείτε συνΈλληνες! Μη μου πείτε ότι δε σας προηδοπήοισα. Μαζέψτε κατσαρίδες σπίτια σας για να σωθείτε!

Ραδιενέργεια για χίλια χρόνια!

Ο χρυσαβγοίτης

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s