Μας ξεμπρόστιασαν

Ένα ένοχο μυστικό προσπαθήσαμε να κρύψουμε όλο αυτόν τον καιρό, αλλά τα τζιμάνια του Φουμπού με την κοφτερή ματιά τους, με την στιβαρή αντίληψη της πραγματικότητας που διαθέτουν, όπως και με την αριστοτεχνική χρήση της μαιευτικής ρητορικής μεθόδου(που κατέχουν ως γνήσιοι κληρονόμοι της Σωκρατικής σκέψης), μας ξεμπρόστιασαν.

4

Δεν μένει λοιπόν παρά να το παραδεχτούμε, πράγματι ένα μέλος της συντακτικής μας ομάδας αυτοπροσδιορίζεται ως, αγανακτισμένος-χρυσαυγήτης-αλλά-πάνω-απ-όλα-Έλ-λην.

Από εδώ και ύστερα το μπλόγκ για αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων θα παραθέτει τα άρθρα αυτού του συντάκτη υποσημειωμένα με το ταγκ Χρυσαυγήτης-Αρθρογράφος. Για επιπλέον διαφάνεια, ως προς την προέλευση των άρθρων του, θα παύσουμε τον ορθογραφικό έλεγχο που κάνουμε στα κείμενα τα οποία μας καταθέτει και θα τα αναρτούμε στην ακατέργαστη μορφή τους.

Τέλος δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ως μπλόγκ αλλά και ο κάθε συντάκτης προσωπικά, ώστε να του μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες της πρώτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς καθώς και της ορθογραφίας.

Advertisements

One thought on “Μας ξεμπρόστιασαν

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s