Έξω η Έλ-λαδα απ’το ΝΑΤΟ τόρα!!!!!!!

Πρός τον αρχιγό Νίκο Μιχαλολιάκο:

Αρχιγέ, πρέπει ο σίνδεσμός μας να αναλάβει δράση. Οι περιστάσεις απαιτούν να βγάλεις ανακίνοση που να καταδίκάζει την συμετοχή της χώρας μας στον επικίμενο πόλεμο της Ρωσίας με την Τουρία στο πλευρό των αιονίων εχθρών μας, των αγριό-Τουρκων και την άμεση απεμπλοκή μας από το ΝΑΤΟ.

ΣυνΕλ-ληνες! Την 12η πρωινή σήμερα, πληροφορηθήκα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, την κατάρηψη ρωσσικού αεροπλάνου, τύπου Σουκχόι, απο σιχαμερά τουρκικά μαχητικά, την ώρα που τα χριστιανορθόδοξα πολεμικά, βομβάρδιζαν τους ισλαμοφασίστες της Συρίας.

Το περιστατικό, μόνο έκπλικτους δεν μπορεί να μας αφήσει. Οι γραφές, ο θεός Πάνας και ο Άγιος Παΐσιος μας είχαν έγκαιρα προειδοποιίσει γι’αυτό. Συγκεκριμένα ο Άγιος Παΐσιος ανέφερε πως ο Γ’ Παγγόσμιος Πόλεμος θα ξεκινίσει όταν Ρώσοι καταρίψουν τουρκικό αεροπλάνο. Τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, αλά ουδής αναμάρτιτος.

Με φρίκη διαπίστωσα μετά από εκτενή έρεβνα στην ΓουικιΠήντηα, πως εδώ και χρόνια είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ, όπως και οι βάρβαροι στην άλη πλευρά του Αιγέου. Αυτό Αρχιγέ σημαίνει πως τόρα που θα ξεκινίσει ο Γ’ΠΠ θα πρέπει να πολεμίσουμε στο πλευρό των ισλαμοφασιστών, ενάντια στους Ρώσους αδερφούς.

Αυτό Αρχιγέ δέν μπορούμε να το αφίσουμε να περάσει έτσι. Πρέπει να συγκαλέσουμε άμεσα πολεμικό συμβούλιο στο κόμμα μας με τη συμμετοχή και του έμπειρου σε ρωσικά θέματα, Στέφανου Λιακόπουλου. Πρέπει να ζητίσουμε επι τι εφκαιρεία και την εκτίμιση του συναγωνιστή Λιακόπουλου για το πόσο Γαρ Εγγύς είναι ο Καιρός.

Προτείνω κλείνοντας να ζητήσουμε απ’τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, την άμεση απεμπλοκή μας απο το ΝΑΤΟ.

Συνοδιπόρους σε αυτό πιστεύω θα βρούμε και απ’τα μέλη του κεντρώου χώρου, που αν και προδότες και απατεώνες, παντα εναντιόνονταν στο ΝΑΤΟ(αυτοί το ήξεραν από πρίν, πρεπει να ερευνιθούν και τα κενά στην ενημέροσή μας!) αλά εχουν και κατα καιρούς δείξει διάθεση συστράτευσης με τον σύνδεσμο σε σημαντικά εθνικά θεματα.

oldphotosmpaltakos-kasidiaris1411020987

Θα ήταν καλό να επικοινωνίσει ο συναγωνιστής Ηλίας με τον ακροαριστερό Μπαλτάκο για να ζητήσει την συστρατευσή του σε αυτή τη μάχη.

Πιστέυω πως οι συναγωνιστές Μιχελογιαννάκης και Νικολόπουλος θα είναι ήδη μαζί μας.

Εροτίματα ώμος Αρχηγέ παραμένουν αναπάντητα. Ποιός μας έβαλε στο ΝΑΤΟ; Πότε μας το έκανε αυτό; Ήξερε ο κουκουές που μας πρόδοσε έτσι, πως η μητέρα Ρωσία δεν ήταν μέλος του ΝΑΤΟ; Ήξεραν οι κομμουνιστές προδότες που μας έβαλαν με την βοήθεια του Σόρος στο ΝΑΤΟ, πως θα πολεμάμε μια μέρα στο πλευρό των ισλαμοφασιστών και των αγριό-τουρκων;

Ελ-λάς ή Ταίφρα!!

Χρυσαυγήτης-Αρθρογράφος

Advertisements

One thought on “Έξω η Έλ-λαδα απ’το ΝΑΤΟ τόρα!!!!!!!

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s