Νέο πλήγμα στις ελληνοκουρδικές σχέσεις

Η στήριξη και η αγάπη του ελληνικού κράτους προς τον κουρδικό λαό ήταν πάντα αμέριστη και ανιδιοτελής και αυτό είναι ανεξίτηλα γραμμένο στα κατάστιχα της ιστορίας. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί? Αρκεί να θυμηθεί κανείς…

 

Την παραδοσιακή αυτή καλή σχέση έρχεται να διαταράξει ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλας. Ο δημοφιλής Έλληνας δημοσιογράφος, δεν τραβάει πάνω του τα βλέμματα για πρώτη φορά, μετά την πρώτη του εμφάνιση σαν δημοσιογράφος επί Χούντας, την εικοσάχρονη πορεία του στην ΥΕΝΕΔ και την κρατική τηλεόραση και τη μετέπειτα επιτυχία του με τις ανταποκρίσεις του απ’ το πεδίο του μεταφυσικού.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος λοιπόν, καταμαρτυρά στο φακό της κάμερας πως διέφυγε των θωπευτικών διαθέσεων καστανοφόρων κούρδων το 1979 απλά και μόνο αναφέροντας την ιδιότητά του ως Ελ-λην (Γιουνάν)! Αλήθεια! Να, δείτε!

Σαστισμένοι παρακολουθήσαμε τη συγκλονιστική μαρτυρία του δημοσιογράφου και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας, όταν μάθαμε αυτό τον ανεξήγητο σεξουαλικό ρατσισμό των Κούρδων για τους Έλληνες. Γιατί δεν έχουνε κανένα πρόβλημα να θωπεύσουν έναν Γερμανό, έναν Γάλλο ή έναν Άγγλο, αλλά ούτε να ακουμπήσουν δε θέλουν έναν Έλληνα?

Συνεπώς απαιτούμε απ την κουρδική κοινότητα στην Ελλάδα, να πάρει θέση για την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο λαών. Απαιτούμε τη δημόσια αναγνώριση της θελκτικότητας των Ελλήνων ανδρών και τη μεταμέλεια για την απόρριψη του Έλληνα δημοσιογράφου, εκείνο το κρύο βράδυ στα βουνά της Τουρκίας.

Υ.Γ. Πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα, να επιστρέφει και το επόμενο βράδυ αλλά να βρίσκει απογοητευμένος πάλι Κούρδους στην καλύβα, διαψεύδονται και καταδικάζονται σαν υστερόβουλες.

Το άρθρο αυτό, αποτελεί ανοιχτή επιστολή, που ταυτόχρονα επιδόθηκε στην κουρδική κοινότητα ελλάδας. Περιμένουμε απάντηση.

Μετά τιμής

Φλιτ

Advertisements

3 thoughts on “Νέο πλήγμα στις ελληνοκουρδικές σχέσεις

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s