Στα απόνερα του φιάσκο

36 σχεδόν ώρες μετά το το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της παράταξής μας και ο κουρνιαχτός ακόμα να κατακάτσει. Η παράταξή μας στα πρόθυρα της διάλυσης, η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου ένα βήμα πριν την ηγεσία, ο Άδωνις κάνει αναπάντητες στον Καρατζαφέρη και ο Μεϊμαράκης βρήκε εκεί χάμω τον Κυριάκο και άρχισε να το τραμπουκίζει το παιδί.

Έχει τέλος αυτή η κατρακύλα σύντροφοι? Έχετε δει πού μας έχει οδηγήσει η αναλγησία σας? Όχι? Δείτε!

Σύντροφοι! Αυτές τις δύσκολες ώρες παραμερίστε τα μίση και τους ανταγωνισμούς. Ας συνειδητοποιήσουμε όλοι μαζί πως μόνο μια ηγετική φυσιογνωμία μπορεί να σώσει την ιστορική μας παράταξη!

Το μπλογκ μας και η κίνησή μας ήδη αγωνίζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά δε μπορούμε μόνοι μας. Πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε κάτω απ την Έλλη! Μόνο αυτή μπορεί να τραβήξει τη Νέα Δημοκρατία, το σπίτι μας, απ το βούρκο του Παπαμιμίκου. Αλλά και να μην τα καταφέρει, πείτε μου συναγωνιστές, προτιμάτε να σας βουτάει στο βούρκο μία ολόκληρη Έλλη Παπαγγελή, ή ένας «Παπαμιμίκος». Ένας τέτοιος? Σοβαρά τώρα?

andreas-papamimikos

Αν είναι να κυλίσουμε στο βούρκο, ας το κάνουμε με αυτή:

image.ashx

Η συλλογή υπογραφών έχει ήδη ξεκινήσει. Ήδη είχαμε τους πρώτους συνΈλληνες, που βρήκαν το κουράγιο και το θάρρος, να πούνε ένα βροντερό ΌΧΙ στο παλιό, το διεφθαρμένο και τον Παπαμιμίκο! Είπαν ΝΑΙ στην Έλλη, ΝΑΙ στο μέλλον, ΝΑΙ στην ελπίδα! Διαδώστε πατριώτες! Μπορούμε να νικήσουμε!

Υπογράψτε και εσείς εδώ

Advertisements

Πες τη γνώμη σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s